Mustafa Çimen, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı

Okunma: 7245
Sultangazi 17 Aralık 2021 02:22
Videoyu Aç Mustafa Çimen, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı
A
a

Sultangazi'nin sevilen yüzü Mustafa Çimen, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Mustafa Çimen, Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) ev sahipliğinde düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Adıyaman’ın yöresel ürünleri, lezzetleri ve el sanatının tanıtıldığı geniş yelpazeli etkinlikte, Çimen, Sivil Toplum Kuruluşlarının stantlarını ziyaret ederek başarılar diledi.   



Çimen, Gerger Dernekler Federasyonunda Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Dutdere’yi ağırladı. Gündem ile ilgili Dutdere ile uzun uzun sohbet eden Çimen, Adıyaman Tanıtım Günleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sultangazi’de faaliyet yürüten Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşların çalışmaları hakkında da bilgi alan Dutdere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bu yıl Yenikapı Etkinlik Alanında ki Tanıtım Günlerine çok önem verdiğini sözlerine ekledi. Dutdere ve Çimen sohbetin ardında hatıra fotoğrafı da çekti.



Adıyaman yöresel lezzetlerin bulunduğu stantları da ziyaret eden Çimen, bol bol alışveriş yaptı. Özellikle Adıyaman Nar’ı, Pestil, Dut, Badem, Besni Üzüm’ü ve Adıyaman biberi alan Çimen, “bu ürünler şifa kaynağıdır. Herkese bu doğal ürünleri almalarını tavsiye ediyorum” dedi.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat