Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanlığına Osman Şeker Getirildi

Okunma: 13323
Sultangazi 16 Kasım 2022 12:52
Videoyu Aç Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanlığına Osman Şeker Getirildi
A
a

Merkezi Ankara'da bulunan 2021 yılında kurulan Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanlığına Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman Şeker getirildi.

Büyük emeklerle kurulan Genel Başkanlığına Gazeteci Araştırmacı Yazar Mustafa Durmuş, Genel Başkan Yardımcılığına İşletmeci Nursen Bilgili’nin getirildiği Avrasya Basın Yayın Birliği ülke genelinde büyük yankı uyandırmış birçok basın kuruluşu tarafından sevinçle karşılanmıştır.
 

 
Türkiye’nin dört bir tarafında örgütlenen Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Araştırmacı Yazar Mustafa Durmuş, Türkiye’nin en büyük ili olan İstanbul’a Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman Şeker’i atayarak büyük bir başarıya imza attı.


 
 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ

Ülkemiz genelinde radyo, televizyon, gazete, dergi, internet gazeteciliği ve resmi kurum kuruluşlarının basın yayın birimlerinde çalışmış olanlar dahil gerek kadrolu ve gerekse özel kesimlerde olan çalışanları Muhabir, Yazar, Musahhih, Spiker, Kameraman, Yazı İşleri Müdürleri, Stajyer Muhabirler ile yaygın basının Avrasya’da görev yapan temsilcilerini ve muhabirlik yapan Gazeteciler ile TRT ve A.A. ile diğer Haber Ajanslarının Avrasya’da Anadolu da görev yapan muhabir ve temsilcileri ile yazarlar, şair ve ozanlar, araştırmacı ve derlemecileri yasanın öngördüğü şekilde bir çatı altında toplamak. Mesleki, sosyal, ekonomik haklarını korumak, geliştirmek ve gelişmelerine yardımcı olmak. Ayrıca sosyal, kültürel alanlarda, gerekli projeleri üretmek ve uygulamak amacı ile kurulmuştur. 


 
VİZYONUMUZ
 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ, Sivil toplum kuruluşu (STK) olarak, ulusal ve yerel basın yayın organlarında çalışan üyelerimizin mesleki, sosyal ve ekonomik haklarını, hukuk çerçevesinde korumak hedefimizdir.
 
MİSYONUMUZ
 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ olarak, ulusal ve yerel basında üstlendiğimiz tüm hizmetlerimizde üyelerimizin ve tüm basın mensuplarının meslek birliği çatısı altında, farkındalık yaratarak ve gerekli mecraları oluşturarak zaman ve sınır gözetmeksizin yasal haklarını da koruyarak yenilikçi, gelişmelere açık, hızlı ve etkin çalışmalarda bulunarak gerekli uygulamaları gerçekleştirmek.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat