Adıyaman Dernekleri Konfederasyon Kurmaya Hazırlanıyor

Okunma: 13070
Sultangazi 13 Ekim 2022 12:25
Videoyu Aç Adıyaman Dernekleri Konfederasyon Kurmaya Hazırlanıyor
A
a

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED), Kahta Dernekler Federasyonu, Adıyaman İl Dernekleri, İlçe Dernekleri ve Köy Dernekleri Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED)’e Bağlı Merkez Drejan Koşanlar Köyü Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED), Kahta Dernekler Federasyonu, Adıyaman İl Dernekleri, İlçe Dernekleri ve Köy Dernekleri Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED)’e Bağlı Merkez Drejan Koşanlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım’ın ev sahipliğinde, Adıyaman Federasyonlarını, İl, İlçe ve Köy Derneklerini tek çatı altında toplamak ve Konfederasyon kurmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.





Adıyaman İlçe Federasyonları, İl Dernekleri, İlçe ve Köy Dernekleri Sultangazi Habipler Mahallesinde bulunan İbrahim Ocak Şark Sofrasında düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Adıyaman’ın birlik ve beraberliğini sağlamak, Adıyaman’a ve ‘Adıyamanlıya katkı sunmak amacıyla güçlerimizi birleştirelim’ şiarıyla toplanan kurumlar sıcak bir ortamda görüşlerini ortaya koydu.




İstanbul’da bulunan Kahta, Gerger federasyonları il, ilçe ve köy derneklerinin destek verdiği kuruluş aşamasında ki Adıyaman Konfederasyonu çalışmalarına önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir araya gelerek devam edileceği kararına varıldı. İleriye dönük gerçekleştirilecek istişare toplantısında burada bulunmayan derneklerin de davet edilmesi ve ortak kararlar alınması kararlaştırıldı.





Kahta Dernekler Federasyonu (KDF)  Başkanı Osman Arslan, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkan Vekili İsmail Akkaya, Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Mehmet Doğan, Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD) Başkan Vekili Mustafa Tosun, Adıyaman Gönüllüleri Dernek Başkanı Nihat Yılancı, Koşanlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, GADER Temsilcisi Mustafa Çimen, Gürgenli Dernek Başkanı Mehmet Akkaya, Saracak Dernek Başkanı Osman Özbey, İstanbul Avrupa Yakası Adıyamanlılar Dernek Başkanı Medet öcal, Güngörmüş Dernek Başkanı İbrahim Mente ve çok sayıda konuk katıldı.













1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat