Ünlü Ses Sanatçısı İbrahim Ocak'ın Seslendirdiği Yar Yar Parçası Rekora Koşuyor

Okunma: 12690
Sultangazi 13 Ekim 2022 14:54
Videoyu Aç Ünlü Ses Sanatçısı İbrahim Ocak'ın Seslendirdiği Yar Yar Parçası Rekora Koşuyor
A
a

Adıyaman'ın ünlü sesi İbrahim Ocak'ın yeni albümü "yar yar" 22 Eylül 2022 tarihinde ilk defa basın mensuplarına tanıtıldı. Sevilen sanatçı uzun bir aradan sonra büyük bir özenle hazırladığı " Yar Yar " parçasıyla Sosyal Medyanın gündemine oturdu.

İbrahim Ocak’ın seslendirdiği “yar yar” klipi kısa sürede trendlere girerken, 13. 10. 2022 tarihinde on binlerce dinleyici tarafından görüntülenmeyi aştı. “yar yar” klipi aynı tarihte binlerce beğeni aldı.



Ünlü sanatçı İbrahim Ocak’ın yeni albümü yar yar, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, İnternet Siteleri gibi sosyal medya da rekora koşuyor. Ocak’ın bu yeni parçası İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafında ses getirmeye devam ediyor.  

YouTube üzerinden ve İnternet sitelerinde yayınlanan klip kısa sürede trendler listesine girdi. Ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ sevginin özlemin ve aşkın tarifini bu güne kadar tam anlamıyla kimse ortaya koyabilmiş değil. Her insan kendi kulvarında dili döndükçe, kalem tutukça bir şeyler ifade etmeye çalışmıştır. Biz sanatçılarda dilimiz döndükçe sevgi ve özlemin tarifini yapmaya çalışıyoruz. “Yar Yar” klipiyle bunu dinleyicilerimize aktardığımızı düşünüyorum. Çok kısa bir zaman diliminde bu kadar dinleyiciye ulaşmakla bunu başardığımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde istenilen başarıyı elde edeceğimizden en ufak kuşku duymuyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat