Kemal Karakuş'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 5980
Genel 9 Nisan 2024 21:23
Videoyu Aç Kemal Karakuş'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Kemal Karakuş'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mübarek Ramazan ayının ardından karşıladığımız Ramazan Bayramı'nın, hepimiz için umut, barış ve huzur dolu günlerin başlangıcı olmasını dilerim. Bu özel günlerde, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın daha da güçlendiği, gönüllerin bir araya geldiği anlar yaşamak bizlere nasip olsun.
 
Ramazan Bayramı, sevgi ve hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, paylaşmanın ve bir arada olmanın değerini daha iyi anladığımız müstesna zamanlardır. Bu vesileyle, çevremizdeki ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı, yalnız ve kimsesiz olanları unutmamayı, küskünlerin barışmasını sağlayacak adımlar atmayı ihmal etmeyelim.
 
Kahta Dernekler Federasyonu olarak, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak, iş dünyamızın gelişimine öncülük etmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnanıyorum ki; birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.
 
Bayramın; bireysel ve toplumsal huzurumuza, iş hayatımıza bereket, aile bağlarımıza güç katmasını temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diler, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,

Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı
Kemal Karakuş
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat