Turan Güner'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Bir Mesajı Yayınladı

Okunma: 2207
Sultangazi 22 Nisan 2024 23:33
Videoyu Aç Turan Güner'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Bir Mesajı Yayınladı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı ve Değerli Çocuklar,

Bugün, ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan'ı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu önemli günün anlamını bir kez daha hatırlayarak, geleceğimizin teminatı olan siz değerli çocuklarımıza selamlarımı iletiyorum.
 
Geleceğimizi şekillendirecek olan sizler, ülkemizin en değerli varlıklarıdır. Sizler, geleceğimizi aydınlatacak, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan gençlerimizsiniz. Bu nedenle, sizlerin eğitimi ve mutluluğu bizim için her zaman en öncelikli konudur.
 
Bugün, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeliyiz. Onlara sevgiyle, saygıyla ve şefkatle yaklaşarak, sağlıklı bir çevrede, eğitim imkanlarından en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamalıyız.
 
Sevgili çocuklarımız, sizlere güveniyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler, ülkemizin geleceğinin teminatısınız ve bizler, her zaman yanınızda olacağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Sultangazi halkı olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Turan Güner
Şah Hatayı Cemevi Başkanı  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat