Av. Abdurrahman Dursun, "Sultangazi’nin Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz"

Okunma: 32940
Sultangazi 16 Ağustos 2023 13:19
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun,  "Sultangazi’nin Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz"
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, " Yerelde ilçemizin, genelde ülkemizin gelecek yarınlarını hep birlikte inşa edelim. İlçemizin ve ülkemizin kalkınması noktasında elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyalım" dedi.

Dursun, Sultangazi Belediyemiz ilçemizin ekonomi, kalkınma, eğitim, kültür, sanat ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu anlamda birçok hizmete imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Sultangazi’mizin gelişmesi, kalkınması, sanat ve kültür anlamında daha ön plana çıkması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyor, bu yönde yapılan tüm çalışmalara destek oluyoruz” diye konuştu.

Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağını söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Vatandaşlarımız ile birebir konuşuyorum. Onların sorunlarını dinliyor, yaşadıkları ilçede ne gibi hizmetler almak istediklerini soruyorum. Onların istediği, onların hayal ettiği bir Sultangazi’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
Sultangazi sevdalısı olarak, yaşadığımız ilçenin daha yaşanabilir, daha modern olmasını istediğini belirten Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “ Sultangazi’yi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Sultangazi İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Yediden yetmişe herkese dokunan, hizmetlerin üretildiği bir belediyecilik için çalışıyorum” şeklinde konuştu.
 
Gönüllerde yer edinmek istiyorum diyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini Sultangazi’de hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Dört yılı aşkın bir süredir bunun en güzel örneğini sergiliyoruz. Herkesin ve her kesimin dert ortağı, ağabeyi kardeşi olmaya özen gösterdim. Halkımızın derdiyle dertlendim sevinçlerine ortak oldum. Sultangazi’yi halkımız ile birlikte yönetmeye, geliştirmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu konuda elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Çünkü Sultangazi bizim sevdamız” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat