Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Ocak " Yar Yar" Dedi

Okunma: 35740
Sultangazi 13 Ağustos 2023 20:43
Videoyu Aç Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Ocak " Yar Yar" Dedi
A
a

Türk Halk Müziğinin başarılı ismi İbrahim Ocak'ın son aylarda piyasaya çıkan "Yar Yar" isimli yeni albümü dillerden düşmüyor.

Ünlü Türkücü İbrahim Ocak, uzun bir aradan sonra piyasaya sürdüğü “ Yar Yar” isimli parça YouTube’de tıklanma rekoru kırıyor. Uzun ve meşakkatli bir çabayla hazırlanan “ Yar Yar” parçası işinin ehli deneyimli ve tecrübeli bir ekiple hazırlandı. Müzik yönetmenliğini Ayhan Ak ve Klip yönetmenliğini Turgay Ceylaner yaparken söz ve müziği usta sanatçı İbrahim Ocak’a ait. 




Türk Halk Müziğinin usta ismi İbrahim Ocak, “ Yar Yar” parçasına çektiği kliple yüreklerde yer edinirken, sosyal medyada ses getirmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen “Yar Yar” isimli albüm sevenleri ile buluştu.

Söz ve müziği İbrahim Ocak’a ait şarkının düzenlemesini müzik yönetmeni Ayhan Ak üstlenirken nostaljik  klibin yönetmenliğini Turgay Ceylaner gerçekleştirdi. Klip çekimlerini doğal bir ortamda gerçekleştiren yönetmen Turgay Ceylaner “ Yar Yar” klibini büyük bir gururla dijital platformlarda yayınladı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat