Gerger Dernekler Federasyonu'ndan Bayrampaşa Belediye Başkanı'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 27337
Sultangazi 24 Nisan 2024 23:29
Videoyu Aç Gerger Dernekler Federasyonu'ndan Bayrampaşa Belediye Başkanı'na Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Gerger Dernekler Federasyonu heyeti, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'yu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Federasyon Başkanı Av. Ali Acar liderliğindeki heyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olan Başkan Mutlu'yu tebrik etti.

Av. Acar'a ziyarette, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve Gürgenliler Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, Güngörmüş Dernek Başkanı Hacı İbrahim Mente, Ağaçlı Dernek Başkanı Yasin Sevinçhan ile ÇOĞ-DER Başkanı Nihat Saltaş eşlik etti.


 
Ziyaret sırasında gerçekleştirilen konuşmalarda, yerel yönetimlerin ve derneklerin iş birliği içinde çalışmasının önemi vurgulandı. Başkan Mutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Adıyamanlı derneklerle sıkı iş birliği yapma arzusunu dile getirdi.


 
Gerger Dernekler Federasyonu ve Bayrampaşa Belediyesi'nin, bu tür ziyaretlerle sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler arasında köprüler kurmayı hedeflediği belirtildi. Heyet, böylesi birlikteliklerin hem kentler arası hem de kültürel alışveriş açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat