Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar'ın Dost Ziyaretleri Devam Ediyor

Okunma: 5964
Sultangazi 5 Ekim 2022 09:34
Videoyu Aç Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar'ın Dost Ziyaretleri Devam Ediyor
A
a

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar ile birlikte dost ziyaretlerine devam ediyor.

Av. Ali Acar, Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Facebook hesabından yapılan paylaşımda Gerger Kaymakamı Ömer Saygılı’ya hayırlı olsun ziyaretinin ardından birçok ziyaret daha gerçekleştirdi.



Av. Ali Acar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la Bir Araya Geldi 

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya kirve olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hem kirvelik için hem de bazı temaslarda bulunmak üzere Adıyaman İli Kahta İlçesine gitti. Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar’ın da hazır bulunduğu Kahta ziyaretinde sevgi seli yaşandı.


 
Av. Ali Acar ve Beraberindekiler iş insanı Mehmet Nuri Süt’ü Ziyaret Etti

Kâhta’nın ve Sultangazi’nin sevilen iş insanı Mehmet Nuri Süt’ü makamında ziyaret eden Av. Ali Acar ve Bir önceki dönem Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel ve Kahta Bersomik Dernek Başkanı Hakan Mamaş, tekstilin Türkiye ekonomisindeki yeri ve geleceği üzerinde istişarede bulundular.
iş insanı Mehmet Nuri Süt’e hayırlı işler bol kazançlar temennilerini ileten Başkan Acar ve beraberindeki heyet Adıyaman ziyaretlerine devam etti.


 
Bir Dost Ziyareti de Mehmet Salıcı’ya

Yakın zaman önce Kahta devlet hastanesi karşısında açtığı Kadın hastalıkları ve doğum özel kliniği ile Adıyaman halkını hizmet sunan Mehmet Salıcı’yı özel klinikte ziyaret eden Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet hayırlı olsun temennilerini iletti. Acar, “ Aile dostumuz Mehmet Salıcı’ya hayırlı işler bol kazançlar dilerken, yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


 
Günün Son Ziyareti Fertaş Oto Galerisine

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, günün son ziyaretini aile dostu Fertaş Oto Galerisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tekin’e yaptı. Geçtiğimiz günlerde büyük bir coşku ve heyecanla açılışı gerçekleştirilen Fertaş Oto Galerisi açılışında bulunamadığı için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Acar ve beraberindeki heyet Mehmet Tekin’e  Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah bol kazançlar nasip etsin temennisinde bulundu.

Av. Ali acar ziyaretlerin ardından Sosyal medya facebook hesabından şunları yazdı. “ Dost ziyaretlerimiz devam ediyor”. Dostlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyor bol kazançlar ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  
 
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat