Hürşehit Kıran ve Başak Konur Muhteşem Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdi

Okunma: 12455
Sultangazi 11 Eylül 2022 12:33
Videoyu Aç Hürşehit Kıran ve Başak Konur Muhteşem Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdi
A
a

Servis Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kıran ve Sevgi Kıran'ın yakışıklı oğlu Hürşehit Kıran ile Halil Konur ve Nazmiye Konur'un dünyalar güzeli kızları Başak Konur Gaziosmanpaşa'nın en seçkin mekânlarının başında gelen Salon Acem Boy Düğün sarayında gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Salon Acem Boy Düğün Sarayında gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.



Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Kıran ve Konur aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.



Birbirinden değerli isimlerin katıldığı düğünde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Şıklık yarışında bir birleriyle yarışan davetliler salonu hınca hınç doldurdu. Çeşitli ikramların sunulduğu düğünde gelinle damadın mutluluğuna binlerce davetli şahitlik etti.



Düğüne Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi bir önceki dönem ilçe başkanı Ali Boztaş, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Sekreteri Sayın Atıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Büyük Birlik Partisi Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, Habipler Cemevi Eski Başkanı Yılmaz Başer, Habipler Cemevi Bir Önceki Dönem Sekreteri Gökay Önder, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler, Bağcılar, Küçükçekmece Kadın Kolları yetkilisi, ismini yazamayacağımız çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.




























































 
 
 
1000
icon
Şahin Ayaz 12 Eylül 2022 20:54

I gençlere iki cihan saadeti diliyorum mutlulukları daim olsun

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat