Erdem Yılmaz İle Betül Sulu Çiftin Rüya Gibi Nişan Töreni

Okunma: 5645
Sultangazi 23 Haziran 2021 00:13
Videoyu Aç Erdem Yılmaz İle Betül Sulu Çiftin Rüya Gibi Nişan Töreni
A
a

Yuva kurma ve aile olma yolunda ilk adımı atan Parıltı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Yılmaz ve Betül Sulu çifti, geçtiğimiz günlerde Erzincan'da yapılan rüya gibi bir törenle nişanlandı.

Geçtiğmiz günlerde Erzincan'da pandemiye rağmen coşkulu davetli topluluğun olduğu bir ortamda aile kurma yolunda ilk adımlarını, sevenlerinin de şahitlik ettiği bir törenle birlikte atan Erdem Yılmaz ve Betül Sulu çiftinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Aile büyüklerinin ve yakın akrabaların hazır bulunduğu nişan töreninde, genç çift yapılan eğlenceli ve coşkulu törenle nişanlandı. Törende genç çifti yalnız bırakmayan sevenleri, gece boyu bol bol dans edip eğlendi ve onların sevincine ortak oldu.



Damadın Babası Sultangazi'nin sevilen ismi, AK Parti Sultangazi Sağlık Komisiyon Başkanı Hüseyin Yılmaz, Nişan töreninde şöyle konuştu. “Kıymetli misafirler! Evlenme kararlarını duyurmak ve sizlerin de şahit olmanızı isteyen biricik kızımız Betül Sulu ve yakışıklı oğlum Erdem Yılmaz'a destek olmak üzere, bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmayıp geldiğiniz için onların adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz!”



“Değerli konuklar! Bu nişan töreni, evlatlarımızın inşa etmek üzere yola çıktığı aile birliğinin temel taşını teşkil etmektedir. Bu yuvanın inşasının en önemli aşamalarından biri olan bugünde, birlikte olmaya gösterdiğimiz özenin bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum. Hoş geldiğiniz diyerek, hepimizi bu özel anın tadını çıkarmaya davet ediyorum!” dedi. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat