Yeniden Refah Partisi 2. Bölge Gençlik Kolları Toplantısı Sultangazi'de Geçekleşti

Okunma: 5949
Sultangazi 20 Mayıs 2021 23:24
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi 2. Bölge Gençlik Kolları Toplantısı Sultangazi'de Geçekleşti
A
a

Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Gençlik Kolları toplantısı, Sultangazi İlçesinde gerçekleşti. Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Metin Orhan toplantıda, Filistin'de yaşanan olaylar ile ilgili konuştu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul 2. Bölge Gençlik Kolları Filistin’de yaşanan olaylar ile ilgili bugün Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya gençlik kolları yönetiminin yanı sıra Sultangazi Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Orhan Kara’da hazır bulundu.


Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Yeniden Refah Partisi 2. Bölge Başkanı Ömer Seven, “ Ahlakından, inancından, imanından ve Allah korkusundan dolayı Filistin’de yanan yangına bir kova da su ben götüreyim inancıyla bu toplantıya katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 14 Mayıs 1948’den bu güne tam 73 yıldır İsrail’in zulmü devam ediyor. Bu zulme dur demenin vakti gelmiştir. Müslüman ülkelerin başındakiler dün olduğu gibi bu günde bu yapılan vahşeti kınamaktan öteye gitmemişlerdir. Allah’ın izniyle Yeniden Refah Partisi iktidarında gerçek anlamda Filistinli Müslüman kardeşlerimizin derdine derman olacağız” dedi. 



Kınamayla, Boykotla Bu İş Çözülemez


Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı, Metin Orhan, “ “ Bu zulüm karşısında söylenecek söz, konuşulacak kelime kalmamıştır. Kınamayla, toplantıyla bu iş çözülemez. Çünkü yıllardır bu vahşet bitmedi ve sorun çözülmedi. Daha radikal kararlar alarak Müslüman Filistin halkının yalnız olmadığını kararlılıkla göstermemiz lazım. Dünyada mevcut bulunan 57 İslam ülkesi ve bir buçuk milyon nüfusa sahip Müslüman, İsrail mallarını boykot etmeli, bir gram petrol bile verilmemeli. Ancak kararlı yöntemler geliştirerek, birlik ve beraberliğimizi göstererek bu şiddete dur diyebiliriz” dedi.



Başkan Orhan Kara, İlk Kıblemiz, Mescidi Aksa


Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara, böylesine anlamlı bir toplantının ilçemizde gerçekleşmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ancak, “Haremi Şerif ve Mescidi Nebevi'den sonra üçüncü mescidimiz ve ilk kıblemiz, Mescidi Aksa yine bir Siyonist tecavüzle, yine bir Siyonist terörle karşı karşıyadır. Geçtiğimiz mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Siyonist İsrail devlet terörü politikasından vazgeçmiyor. Yüzlerce çocuk, kadın ve yaşlıyı katletti. Yine Müslüman kanı aktı. Yapılan açıklamalar, yapılan kınamalar yetersiz kalıyor. Siyonistler bu söylemleri dikkate bile almıyor. Terör saldırılarına devam ediyor. Müslümanların güçlerini birleştirme vakti gelmiştir. Ancak bu şekilde bu zulmü durdurabiliriz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat