İstanbul Şenkayalılar Dernek Yönetiminden Şenkaya Temasları

Okunma: 4673
Sultangazi 21 Mayıs 2021 23:59
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Dernek Yönetiminden Şenkaya Temasları
A
a

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker ve yönetim kurulu üyeleri Şenkaya'da bir dizi temaslarda bulunarak dernek çalışmaları başta olmak üzere bazı konularda yetkililerle istişarelerde bulundu.

Şenkaya temaslarıyla ilgili bilgi veren İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkan Yardımcısı Gürsel Polat, Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir başta olmak üzere birçok bürokrat ve yönetici ile bir araya geldiklerini belirtti.  



Polat, ziyaretlerinde derneklerinin tanıtımının ve çalışmalarının yanı sıra Şenkaya’da ve İstanbul’da ikamet eden hemşerilerinin aynı çatı altında bir araya gelmesi için gayret sarf ettiklerini ve ileriye dönük çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ifade etti.   


 
2021 yılının değerlendirildiği ve 2022 yılı için İstanbul Şenkayalılar Derneği çatısı altında yapacakları çalışmaları ele aldıklarını kaydeden Gürsel Polat, yaptığımız ziyaretlerde önümüze hedef olarak koyduğumuz çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Gerek pandemi sürecinde, gerekse mübarek ramazan ayında dernek olarak yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık. Dil, din, ırk, renk, etnik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan tüm hemşerilerimizi kucaklayan bir kurum olduğumuzun altını çizdik. Çalışmalarımızın bu doğrultuda devam edeceğini belirttik” dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir’in misafir Perverliği’nden dolayı teşekkürlerini sunan İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker ve yönetimi, önümüzdeki dönemde çok daha iyi projelerle dernek çalışmalarını taçlandıracaklarını ifade etti.
 
1000
icon
Koşar POLAT 22 Mayıs 2021 12:32

Bu Etkin Faaliyetlerinizden dolayı tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat