İstanbul Şenkayalılar Derneği Orman İşletme Müdür Yardımcısı Salih Atmaca'yı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 1586
Sultangazi 22 Mayıs 2021 18:54
Videoyu Aç  İstanbul Şenkayalılar Derneği Orman İşletme Müdür Yardımcısı Salih Atmaca'yı Makamında Ziyaret Etti
A
a

İstanbul Şenkayalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Osman Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Kanlıca Orman İşletme Müdür Yardımcısı Salih Atmaca'yı makamında ziyaret etti.

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı ve beraberindeki kurmayları,  Şenkaya nüfusuna kayıtlı hemşerileri, İstanbul Kanlıca Orman İşletme Müdür Yardımcısı Salih Atmaca’ya İstanbul Kanlıca ’da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Dernek yetkilileri Atmaca’nın makamında bir süre görüşerek sohbet ettiler. İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman şeker günün anlam ve önemine ilişkin içerisinde dezenfektanı, kolonya, ıslak mendil ve maske bulunan minik hediye paketini Salih Atmaca’ya hediye etti.     



Nazik ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Atmaca, İstanbul Şenkayalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yapacağı çalışmalarda başkan Osman Şeker’e ve yönetimine başarılar diledi.



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker ve Yönetimi,” İstanbul Kanlıca Orman İşletme Müdür Yardımcısı çok değerli Şenkayalı hemşerimiz Salih Atmaca beyi tanımaktan onur duyduk. Derneğimizin faaliyetleri hakkında kendisini bilgilendirdik. Bazı konularda istişarelerde bulunduk.  Müdürümüz Salih Atmaca’ya ilgi ve alakasından misafir perverliğineden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat