Dernek Başkanı İsyan Etti " Adalet İstiyorum "

Okunma: 3849
Türkiye 13 Haziran 2021 23:44
Videoyu Aç Dernek Başkanı İsyan Etti " Adalet İstiyorum "
A
a

Ailesiyle birlikte 11. 06. 2021 günü Arnavutköy İlçesi İstikametinde pikniğe giden Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu, Sivil Trafik ekipleri tarafından durduruldu. "Güzergâh belgesi " olmadığı gerekçesiyle aracı başka bir ilçenin Yedi emin otoparkına çekilen Başkan Durdu, isyan etti.

Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu, Sosyal paylaşım sitesi Faceboot’an yaptığı paylaşımda adeta isyan etti. “ Denetimde çocuklarımın araçta bulunmalarını bildirdiğim halde aracıma yanıma polis bindirip, aracımı başka bir ilçenin Eyüp Işıklar Köyünde bulunan yedi emin otoparkına çektiler” dedi.



Eşi ve çocuklarıyla birlikte büyük sıkıntı yaşadığını ima eden, Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu, bulduğu bir ticari araçla Sultangazi’ye döndü. 145 TL taksi ücreti ödediğini yazan Durdu, ayrıca 1339 TL Para cezası ve 7 gün aracı trafikten men edildiğini duyurdu.



Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu, Facebok’taki paylaşımını şöyle sürdürdü. “ Çocuklarıma gözyaşı döktürenlere yazıklar olsun. Çocuklarımın gözyaşıyla boğulun inşallah” diyerek paylaşımını noktaladı.    



1000
icon
Alaettin baloğlu 14 Haziran 2021 15:43

Demekki ailesiyle birlikte gezmekde suç bu ülkede her zaman derim adalet yok bu ülkede

1 0 Cevap Yaz
Kemal Aydos 14 Haziran 2021 06:20

Dernek başkanı olunca üstünlük mü olması lazım. Haklıysan dava açarsın yok öyle hem suçlu ol hem beddua et. Bir suçun var ki devletin memuru ceza kesmiş. Bir de bunu haber yapıp devleti suçlamak.. İşgüzarlar sizi

0 1 Cevap Yaz
Nuray öztürk 14 Haziran 2021 02:22

Böyle Bir Adaletsizlik olamaz

1 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat