Tayfun Güler: Bir Hayalim Var Sarıgül Gibi Olmak

Okunma: 5700
Türkiye 26 Temmuz 2022 17:58
Videoyu Aç Tayfun Güler: Bir Hayalim Var Sarıgül Gibi Olmak
A
a

Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez PM Üyesi Tayfun Güler, sosyal medya Facebook'tan hayallerini sıralarken Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gibi olabilmeyi şu cümlelerle ifade etti.

Tayfun Güler’in, Her şey den öce bu güzel ülkeye hizmet edebilme arzusunu dile getirirken içinin titrediğini, avuçlarının içinin terlediğini görür gibiyiz. Güler şöyle devam ediyor.

“Bir hayalim var Sarıgül gibi ötekisi olmayan anlayış yapmak”

84 Milyon insanı aynı nazarda görmek, hiç kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan kucaklayabilmek, sınıf ayrımı yapmadan eşit haklara sahip olabilmek. Adil ve özgür olabilmek için mücadele etmek. Hayallerim de özlemim de bu yönde. Bunun için dört elle çalışarak Türkiye Değişim Partisi’nin iktidar olmasını istiyorum.

“Bir hayalim var Sarıgül gibi mazlumun yanında olmak”

Üç tarafı denizlerle çevrili, doğal güzellikleriyle cenneti andıran, yeraltı ve yerüstü doğal zenginlikleriyle dünyada ilkler içerisinde yer alan, dört mevsimi aynı anda yaşayan bu cennet ülkede mazlumun yanında yer alabilmek, mazlumun sofrasına oturabilme erdemini hayal eden Güler, Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gibi olabilmenin haklı gururunu yaşamak istiyor.

“Bir hayalim var Sarıgül gibi dil din ırk ayrımı yapmadan yurttaşlarımıza kucaklamak”

Bu ülkeye yıllarca anlının akıyla hizmet etmiş, dil din, ırk, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet götürmüş Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gibi olabilmeyi hayal eden Tayfun Güler, İstanbul’da çok güzel projelere imza atarak sık sık adından söz ettirmektedir. Yıllardır siyasetin merkezinde yer alan Güler, mütevazi kişiliği, sağduyulu davranışı, güler yüzü ve ahlaklı davranışıyla örnek olmaya devam ediyor. Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yolunda emin adımlarla yürüyen Güler, dil, din, renk, cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi eşit derecede kucaklamayı ihmal etmiyor. Bundan dolayı çok seviliyor ve saygı görüyor.

“Bir hayalim var Sarıgül gibi halka içten dokunmak”

Zarif başlıklarla Facebook sayfasında sözlerine devam eden Tayfun Güler, şöyle devam ediyor. “ Türkiye’nin dört bir tarafında doğusundan, batısına, güneyinden, kuzeyine 84 Milyon vatandaşımıza Sarıgül gibi içten dokunabilmek hayalini sıralarken aslında biraz olsun kendinden söz ettiğini görür gibiyiz. İstanbul’un en lüks ilçesinden varoş olarak adlandırılan ilçesine kadar Güleri tanıyan herkes halkla ne kadar iç içe olduğunu bilir. Yediden yetmişe herkesin derdiyle sorunuyla ilgilendiğini, çözümler ürettiğini, garibanın, mazlumun hakkını koruduğunu, yoksulun garibanın yanında durduğunu çok iyi bilir. Bu yönüyle Güler’i tanıyanlar onu takdir etmeye devam ediyor. 
 
“Bir hayalim var Sarıgül gibi Eğitime önem vermek”

Bir ülkenin ana damarları direk Eğitimle ilintilidir. Geri kalmışlığı da Muasır medeniyetler seviyesine çıkması da eğitimle belirlenir. Eğitime verilen her önem aslında ülkeye ve ülke gençlerine verilen değerin göstergesidir. İnsan haklarının, insana verilen değerin, çocuklara ve kadınlara gösterilen özenin, adalete ve hukuka olan güvenin, özgürlüklere ve haklara biçilen payenin eğitimden geçtiğine inanan Sarıgül bundan dolayı birinci önceliğini eğitime ayırmaktadır.  Tayfun Güler’de bunu iyi bildiği için Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gibi Eğitime önem vermeyi ilke edinmiş, her konuşmasında her söyleminde eğitimi öne çıkarmayı ihmal etmemektedir.
 
“Bir hayalim var Sarıgül gibi siyasi ayrım yapmadan hizmet götürmek”

Tayfun Güler, Siyasi ayrım yapmadan ülkeme hizmet edebilme arzusu ile ilgili şu cümlelere yer vermektedir. Bu ülke siyasi ayrımcılıktan çok çekti. Sağcısı, solcusu, Türk’ü Kürt’ü dindarı, dindar olmayanı, Alevi’si, Sünni’si, Laz’ı, Çerkez’i diyerek yapılan ayrımlar bizi bir birimizden kopardı. Bizi bir birimizden ayrıştırdı. Birileri birilerini ötekileştirdi. Ülkede insanlar kamplara bölündü. Yaşam biçimleri, inanışları sorgulanmaya başlandı. Senden mi, benden mi soruları sorulmaya insanlar arasında nifak tohumları ekilmeye başlandı. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül gibi bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak herkese eşit bir mesafede durmak gayesiyle yolumuza devam etme kararlığındayız.  
 
“Bir hayalim var Sarıgül gibi halkın gönlünde sevgiyi kazanmak”
 
Halkın gönlünde yüreğinde yer edinenler ancak başarıyı yakalayabilirler. Biz bu halkın sevgisine mahzar olabilmek, gönüllerinde yer edine bilmek için yola çıktık. Bu halk kısa bir süre içerisinde bizi bu kadar bağrına basabiliyorsa bu halk için görev sürecimizde yaptığımız ahlaklı çalışmalarımızın ürünüdür. Görev süremiz içerisinde hiç kimseyi ötekileştirmedik. Hiç kimseye sen kimin adamısın demedik. Herkese insan olduğu için değer verdik, kimliğini, memleketini, inanış biçimini sorgulamadığımız için bugün Türkiye’nin en çok gelişen partisiyiz.  

“Bir hayalim var Sarıgül gibi gücünü makamdan değil halktan alan birisi olmak”

Gücünü makamdan alanlar makam ve saltanat bittiğinde bir daha vatandaşın yüzüne bakamazlar. Onları diri tutan, onlara güç ve kuvvet veren o koltuk yok olduğunda aslında onlarında yok olduğu anlamına gelir. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül yıllarca İstanbul’un en nezih ilçelerinden biri olan Şişli Belediye Başkanlığı yaptı. Ünü sadece İstanbul değil Türkiye ve Yurtdışına yayıldı. Bugün halkın içerisinde başı dik anlı ak elini kolunu rahatlıkla sallaya sallaya yürüyebiliyorsa. Yediden yetmişe herkes “Çare Sarıgül” diye biliyorsa. Türkiye Değişim Partisi’ne yüz binler gönül verebiliyorsa Sayın Sarıgül gücünü makamdan değil halktan almıştır. Bu halk bu eşsiz liderini iktidara da taşıyacaktır. Çünkü halk kurtuluşu Türkiye Değişim Partisi’nde ve Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’de görmektedir.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat