ÇİĞDER Başkanı Orhan Güzelaydın, Deprem Bölgesi Adıyaman'da Günlük 5 Bin Dürüm Çiğköfte Dağıttıklarını Söyledi

Okunma: 2585
Türkiye 1 Mart 2023 23:47
Videoyu Aç ÇİĞDER Başkanı Orhan Güzelaydın, Deprem Bölgesi Adıyaman'da Günlük 5 Bin Dürüm Çiğköfte Dağıttıklarını Söyledi
A
a

İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Orhan Güzelaydın, sosyal medya Facebook sayfasından deprem bölgesi Adıyaman'da günlük 5 Bin dürüm çiğköfte depremzedelere ikram ettiklerini söyledi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 10 ili birden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası seferberlik ilan eden İstanbul Çiğköfte ve Etsiz Çiğköfteciler Esnaf Sanatkârlar Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Orhan Güzelaydın, ÇİĞDER tarafından depremden en çok etkilenen Adıyaman’da günlük 5 Bin dürüm çiğköfte dağıttıklarını ifade etti.


 
Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman’a gelen ÇİĞDER yöneticileri Adıyaman’ın muhtelif noktalarına kurulan çadır ve konteynır kentlere stantlar açarak günde 5 Bin çiğköfte dürüm dağıtıyor. Ramazan ayına kadar çiğköfte ikramına devam edeceklerini söyleyen Güzelaydın, “katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat