CHP Davutoğlu’na Yüklendi

Okunma: 497
Türkiye 5 Nisan 2016 02:34
Videoyu Aç CHP Davutoğlu’na Yüklendi
A
a

Peş Peşe saldırıya uğrayan CHP’lilerin ardından Genel Merkezden çok sert uyarı geldi. Saldırılar devam ederse Yüz binlerle Başbakanın kapısına yürürüz.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a geçtiğimiz gün yapılan yumruklu saldırının ardından dün de CHP’nin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’ün saldırıya uğraması bardağı taşıran son damla oldu.
Saldırının ardından CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin zehir zemberek açıklamalarda bulundu. “ yeter artık tahammülümüz kalmadı” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü. Tekin, Babakan Ahmet Davutoğlu’na da CHP’ye karşı sistematik hale gelen bu saldırıların durdurulması çağrısında bulundu. Aksi taktirde yüz binlerle Başbakanlığın kapısına yürürüz” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm
 
“Bu Çeteleri Durdurun”

Saldırıya uğrayan Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’ün Kendi İlinde uğradığı saldırının ardından yaptığı açıklamada, doğrudan Başbakan
Davutoğlu’na çağrı yaptı. “ Sayın Davutoğlu, bu çeteleri bir an önce durdurun” diyen Tekin şöyle konuştu. “ Genel Başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize kadar dil uzatan sözde dernekler kimlerin denetiminde, kimlerin kontrolünde? Bunu biz bilmiyoruz. Ancak bu ülkenin Başbakanı olarak sizin bilginiz olması gerekir”.
 
“Sabrımızı Taşırmayın”

CHP’lilere yönelik peş peşe gelen bu saldırıların durmaması halinde, CHP’nin de harekete geçeceğini “ söyleyen Tekin, “ Düzce’de İl Başkanımıza yönelik saldırının arka planını bilmesine rağmen, kınama cesaretti bile gösteremeyen Başbakan’ı sorumlu tutuyoruz. Bundan sonra her hangi bir CHP’liye, her hangi bir yurttaşa yapılacak saldırının da tek sorumlusu o olacaktır. Yeter Sayın Davutoğlu, Tahammülümüzün son sınırına geldik. Geregini yapmasanız, yüz binlerle kapınızın önüne geleceğiz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat