Erzurum Kadın Kolları Platformu Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 692
Türkiye 15 Şubat 2016 21:36
Videoyu Aç Erzurum Kadın Kolları Platformu Kahvaltıda Buluştu
A
a

Erzurum Kadın Kolları Platformu Güler Kahraman Başkanlığında Eyüp’te kahvaltıda bir araya geldi.. Ortak paydaları Erzurum sevdası olan, birçok sektörde faaliyet yürüten kadınlar hafta sonu gerçekleştirilen kahvaltıda bir birlerliye tanışma fırsatı buldu.

Erzurum Kadın Kolları Platformu Başkanı Güler Kahraman’ın öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıda hem yöresel hem de yaşadıkları bölge için neler yapılabilinir konusunda istişarelerde bulundular. Yaşadıkları kentte Kültürel, sosyal ve ekonomik alanda aktif yer almaları gerektiğinin altını çizdiler.

 

Kahvaltı programında konuşma yapan Erzurum Kadın Kolları Platformu Başkanı Güler Kahraman toplantının amacını şu cümlelerle ifade etti. “ Erzurumlu kadınlar olarak aynı kültürü paylaşmış hemşerilerimizle bir araya gelerek kaynaşma toplantımızda bir birimizi tanıma fırsatı bulduk. Sıcak bir atmosferde geçen toplantıda yaşadığımız yerlerde kendi geleneklerimizi, göreneklerimizi, sosyal yapımızı ve sosyal faaliyetlerimizi çocuklarımıza ve gençlerimize öğretmek için çaba harcamamız gerektiğinin altını çizdik.

 

Erzurumlu kadınların ne kadar medeni, ne kadar cesur, olduklarını bu kahvaltı programı bir kez daha ıspatlamıştır. Ailesine bağlı, memleketine bağlı, değerlerine bağlı olan Erzurum kadını kahramanlıklar yazmış bir geçmişe sahiptir” dedi. 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat