ENGELLİ KURSİYERLERİN KARNE SEVİNCİ

Okunma: 666
Sultangazi 30 Ocak 2016 17:32
Videoyu Aç ENGELLİ KURSİYERLERİN KARNE SEVİNCİ
A
a

Merkezi Sultangazi Sultançiftliği Ordu Caddesinde bulunan Sultangazi Rehabilitasyon merkezi bünyesinde eğitim gören öğrencilere Nota 2 Düğün salonunda yapılan törende karne sevinci yaşadı.

 
Karneler Sevinç Çığlıkları Eşliğinde Alındı
Sultangazi Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklara düzenlenen törenle 1. Eğitim dönemi sonu başarı belgesi ile sembolik karnelerini aldı. Törende hareketli müzikler eşliğinde çeşitli gösteriler yapan öğrenciler bolca alkış toplarken sevinçlerini öğretmenleri ve yakınlarıyla paylaştılar.
 


Çocuklarımıza Bir Anne Şefkatiyle Yaklaşan Öğretmenlerimizi Kutluyorum
Nota 2 Düğün Sarayı’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, engellilere yönelik kalıcı projeleri hizmete sunduklarını ifade etti. AK Parti iktidarıyla birlikte rahat bir nefes alan engelliler ve aileleri artık evine hapis olan kişiler değil kendisine öz güvenle bakan bireyler olarak toplum içerisindeki yerini almaktadır diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.  “Bir eğitim döneminin daha yarısını tamamladık. Engelli kardeşlerimizi kutlarken, onlara anne şefkatiyle yaklaşan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşma sonunda engelliler, karnelerini Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın ellerinden aldı.



Engellilerin Karne Sevinci Ve Coşkusu Bir Başka

AK Parti Sultangazi Engelliler Komisyon Başkanı Hatip Akkuş ve kurmayları, ise engelli öğrencilerin yaşadığı karne sevinci ve coşkusunu başka bir yerde yaşamadığını ifade etti. Program sonunda öğrencilere başarı belgesi ile sembolik karneleri protokol tarafından verildi. Karnelerini alan öğrenciler sevinçlerini yakınlarıyla paylaşırken büyük bir coşku yaşadılar.



Günün Kahramanları

Engellilere bu güzel günü yaşatan, karne sevinci ve coşkusunu doruk noktaya ulaştıran isimsiz kahramanların başında Nihan Yıldırım, Osman Kanbey ve Sibel Koçak gelirken karne sevincini doyasıyla yaşayan öğrencileri de unutmuyoruz.












































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat