Yanlışlıkla Torununu Öldürdü

Okunma: 498
Türkiye 12 Mart 2016 11:57
Videoyu Aç Yanlışlıkla Torununu Öldürdü
A
a

Bahçelievler'de Musa D.(52) av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu başından vurarak öldürdü. Polis olaydan sonra evden ayrılarak kaçan dede Musa D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçelievler'de bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Musa D. evin içinde av tüfeği ile oynarken kazayla tetiğe dokununca karşısında onu seyreden 4.5 yaşındaki torunu başından vurdu. Hastaneye kaldırılan Baran A.K. bebek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan olaydan sonra evden ayrıldığı öğrenilen dede Musa D. ise kaçtı. Polis Musa D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
1000
icon
Kemal beziroğlu 13 Mart 2016 13:46

Yayınlanan çalışmam http://www.pusulagazetesi.com.tr/h_51569/bu-proje-zonguldak-i-ucurur/ Yayınlatmak istediğim çalışmam https://kemalbeziroglu.wordpress.com/ İşadamlarından gazete ve tv de yayınlanması için parasal destek talep ediyorum. Reklamdan verdiğiniz paradan daha fazlasını kazanacaksınız. Form doldurmak zırvalığı ile ilgilenmiyorum. Görüşme ücretim saati 100 bin dolar. Çalışmamın getirisi 300 milyar dolar + toplam

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat