Sürügüden Derneğinden Derya Polat’ın Kişisel Sergine Destek

Okunma: 995
Türkiye 29 Ocak 2016 23:12
Videoyu Aç Sürügüden Derneğinden Derya Polat’ın Kişisel Sergine Destek
A
a

Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yarcan Tan ve Başkan Yardımcısı Selçuk Gazioğlu, hemşerisi usta ressam Derya Polat’ın sergisine tüm İstanbulluları davet etti.

Derya Polat, "Dur!!! Durmama Sebep Olma" resim sergisi 29 Ocak – 17 Şubat 2016 tarihleri arasında İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı No: 7 Beyoğlu / İstanbul bindallı Sanat evinde sergilenmektedir.


 
İstanbul’da adından sık sık söz ettiren aktivist sanatçılardan olan Derya Polat’ı Bindallı Sanatevi'nde yalnız bırakmayan bu mutlu gününde onunla birlikte olan, aynı köylü olan Yarcan Tan ve Selçuk Gazioğlu Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Polat’ı yanlız bırakmadı.


 
 Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yarcan Tan ve Başkan Yardımcısı Selçuk Gazioğlu, sergiyi gezerken gazetemize konuştu. “ Özellikle Sürügüden köyümüzün bir evladının böylesine muhteşem bir sergiye imza atması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Elbette hemşerimizi sahiplenmek ona destek olmak bizim görevimiz. Dernek olarak hemşerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bizde karınca kararınca bir tabloyu Derneğimize alarak hemşerimize destek olmak istiyoruz” dedi.


 
Resim sergisinde gazetemize açıklamalarda bulunan Ünlü ressam Derya Polat, şunları söyledi. “ Sanatın sınırsız bir duygu olduğunu resimlerimde görmüşünüzdür. Ben bütün savaşlarımı, aşklarımı, öfkemi, mutluluğumu ve hayallerimi çok derinden yaşıyorum” diyen Polat fırça ve parmak uçlarıyla hayallerini tuvale dökerek bir imkânsızı başarıyor. Bindallı Sanatevi’ni hınca hınç dolduran sanatseverler Polat’ın düş dünyasıyla şekillenen tuvalleri hayranlıkla izledi.  

  








 

 

 
1000
icon
İlhan can 11 Temmuz 2023 23:34

Fırçası ağzı tuval sesi olmuş.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat