HER ŞEY SULTANGAZİ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Okunma: 8196
Türkiye 8 Mayıs 2022 11:57
Videoyu Aç HER ŞEY SULTANGAZİ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
A
a

Eğitimciler Birliği Sendikası İstanbul şube Başkanı Rıfat Kavak ve Sultangazi Ebs ilçe Başkanı Ahmet Bahçe Sultangazi okullarını tek tek gezerek okulların, okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin sorunlarını dinlemeye, eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunları için yerinde tespit için okul buluşmalarına devam ediyor.

Kavak; Türkiye’nin en büyük sendikası, Sultangazi eğitim çalışanlarının teveccühü ile de ilçenin en büyük sendikası durumundadır.  Biz okullarımızı gezmeye devam edeceğiz, sorunların giderilmesi ve gerekli yerlere ulaştırılması konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sultangazi eğitim çalışanlarının birlikteliği, sendikamızın çalışmalarını ve üyelerimizin talepleri için herkesin yanına gideceğiz.




İstanbul şube başkanı Rıfat KAVAK Sultangazi yönetici  buluşmaları programın da 3600 ek gösterge, yönetici atamaları ve ekonomik koşullar olmak üzere bir çok konuya değinerek, üyelerin sorularını cevaplayarak güzel bir iklim de toplantı olmasını sağlamıştır. Sendikalar içinde 3 dönem kuralını uygulayan tek sendika ilgili soruya:“ sendikada 3 dönem kuralının olmasına rağmen, kaldırılması konusunda çalışma yapıldığı konusunda fikriniz ve tavrınız nedir? “ sorusuna Kavak; “bu konuda şahsım olarak net bir tavır içindeyim. Biliyorsunuz yakın zamanda olağanüstü kongre yapan birisi olarak üyemizin iradesi ve talebi önceliğimizdir. Dün olduğu gibi bugün de bu mihvel de çalışmalarımıza devam ediyoruz. 3 dönem kuralının devam etmesi konusunda fikrimiz de bir değişiklik yok. Dün bu iradeyi koyan iradenin arkasındayım. Bu sendika kimsenin babasının sendikası değil. Bu sendikanın sahibi tüm üyelerimiz ve geçmişte emek ve ömür veren arkadaşlarımızın sendikasıdır. Sendika yetkilerinin 3 dönem kuralı gündeme gelir ise karşı duracağım sözünü de burada vermiş oluyorum.” dedi.



Sultangazi Ebs ilçe başkanı Ahmet Bahçe; Biz yanınızda olmaya devam edeceğiz. Buluşmalarımız devam edecektir. Katılımcılara teşekkür ederek toplantı sona erdirilmiştir.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat