Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi Muhteşem Bir Atmosferde Gerçekleşti

Okunma: 24170
Türkiye 19 Aralık 2021 04:59
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi Muhteşem Bir Atmosferde Gerçekleşti
A
a

Türkiye'nin tek umudu, Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'ni hınca hınç dolduran Partililer salona sığmadı. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'ni dolduran Yeniden Refah Partililerin, Coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresi tek liste ile gidilen seçimle tamamlandı. Yapılan seçimde Yasin Kul, bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanı seçildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Orhan Kara, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar, Dernek Başkanları ve binlerce Yeniden Refah Partili demokrasi şölenine tanıklık etmek için Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’ni hınca hınç doldurdu.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi ilçesi 2. Olağan kongresi; Divan Kurulunun oluşması ile start aldı. Divan Başkanlığına Orhan Çağlayan, Divan Hatipliğine İsmail Öksüz, Divan Üyeliğine Saadettin Çetin, Divan Üyeliğine Ali Çekin, Divan Üyeliğine Mehmet Gülin Karataş seçildi. Kongre divan başkanlığının seçilmesinin ardından İstiklal Marşıyla Başlandı.
Yeniden Refah Partililer Genel Başkan Yardımcılarını ve İstanbul İl Başkan’ını Sultangazi’nin girişinde heyecan ve coşkuyla karşıladı. Coşku ve heyecanın en üst düzeyde yaşandığı kongrede bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, “Ülkede yaşanan ekonomik krizin iyice ayyuka çıktığı, devlet ve millet olarak her geçen gün biraz daha fakirleştiğimizi” söyledi.


 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Orhan Kara
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi 2. Olağan Kongresinde konuşan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Orhan Kara, “ Ben daha 22 yaşlarındayken Sevgili Merhum Necmettin Erbakan, Hocamızın elini öpmüştüm. O günden bu yana hep partimin, davamın hizmetkârı oldum, olmaya da devam ede cem. Sultangazi kurucu ilçe başkanlığımın ardından bayrağı genç, dinamik deyim yerindeyse ( Atom Karınca ’ya) bıraktım. Biliyorum ki Yasin kardeşimiz bu bayrağı asla yere düşürmeyecektir. Bugün gerçekleştireceğimiz Olağan Kongremizle birlikte şahlanış yaşayacağız. 1994-95 yılı şahlanışı, heyecanını, coşkusunu yeniden yaşayacağımız, yeniden yaşatacağımız günler yakındır” dedi.


 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Kongrede şöyle konuştu.

Es selamünaleyküm.

Sayın genel başkan yardımcımız, Sayın il Başkanım, Sayın İl Başkan Yardımcılarımız, Sultangazi’mizin kıymetli siyasi Parti İlçe Başkanları, basınımızın kıymetli mensupları.
Halkımızın birlik beraberliğini sağlamak için çaba sarf eden ilçemizin kıymetli sivil toplum kuruluşları,      gecesini gündüzüne katan milletimizin hizmet talep etme açısından ilk durağı olan değerli muhtarlarımız. Sultangazi’mizde ekonomik buhranlara rağmen kahramanca  istihdam sağlamaya devam eden  değerli iş insanlarımız. Teşkilatımızın motor gücü, Sultan Fatih’i kendisine öncü kılmış kıymetli gençler…



İman dolu yüreğiyle, benim evladım anasız büyür ancak vatansız büyüyemez diyen Nene Hatunlar hanımefendiler ve bu salonu hınca hınç dolduran Selahaddin’i Eyyubi’nin fetih ettiği Kudüs sevdalıları Erbakanlar, Sultangazililer  2. Olağan kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Orhan Kara’ya huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.
Değerli Sultangazililer, biz Refah inancının mensupları olarak kavga etmek çatışmak ve yıkmak için gelmiyoruz. Yapılan hayırlı hizmetleri tebrik ve teşekkür etmek,  bununla birlikte eksik yapılan işleri ve yanlışları da düzeltmek için geliyoruz. Sultangazi ilçemizde siyasette zarafet devrini başlatıyoruz.



İlçemizde siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değil, hizmet yolunda rakipleridirler. İlçemizde problemlerimizi konuşarak çözmeli, insan olmanın esasına riayet etmeliyiz. Biz siyaseti nefret söylemi üzerine değil, kardeşlik hukuku üzerine bina eden bir anlayışla geliyoruz. İlçemizde tüm siyasi partilerin görevi,  hayra motor, şerre fren olmalıdır…
Merkez Habipler, Cumhuriyet, Uğurmumcu ve Zübeyde hanım gibi mahallelerimiz başta olmak üzere,  birçok mahallemizde problemlerimiz var,  bu sıkıntıların farkında olduğumuzu, çözümü noktasında takipçisi ve destekçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Siyaset kurumu olarak doğru dil, doğru siyaset anlayışıyla, gerekli açıklamalar uygun bir üslup,          kullanılarak tüm siyasi partilerce yapılmalı ve halkımızın arasına kin ve nefret tohumları ekilmemelidir. 

İlçemizde yanlış politikalar sebebiyle gelecek kaygısı yaşayan Avrupa ve Amerika hayalleri kuran genç nesillerimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bu böyle gitmez.
Sultangazi ilçemizi esas alarak, genç nesiller üzerinden çalışmalar yapacak, sokak sokak,  ev ev, kapı kapı gezerek, önce ahlak ve maneviyat düsturuyla, dokunmadık gönül sıkılmadık el bırakmayacağız.



Yüksek müsaadenizle bugünleri anlatan Erbakan hocamızın gençliğe hitabesinden bir hatırlatma yaparak konuşmamı sonlandırmak istiyorum. 
Taşıdığımız bu sorumlulukların aksine bugün bütün insanlık bir buhranın içindedir. İslam coğrafyası, ırkçı emperyalistlerin elinde kan gölü haline çevrilmiştir. Ayrıca işsizlik, açlık, insan hakları ihlalleri ile dünya gençliği bunalıma sürüklemektedir. Bunalımdan çıkmanın yolu ancak ve ancak milli görüş ile mümkündür..
Refah inancının tüm gönüllerde yeşermesi dileğiyle, sizleri Allah’a emanet ediyor, 2. Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Es selamünaleyküm.



Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi
 
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi’nin iktidara yürüdüğünü söyledi. “ Refah inancının her geçen gün biraz daha şahlandığının altını çizen Tezi, ‘Türkiye Yanıyor, Erbakan Aranıyor’ dedi. Bu salondaki coşku ve heyecan bir kez daha haklılığımızı gözler önüne serdi. Ne diyordu genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, ‘bu seçmen davulcudan kaçıp, zurnacıya gitmese’ Yeniden Refah saflarında yerini alırsa kurtuluş yakındır. Vatandaşın dayanacak gücü ve dermanı kalmadı. Ülkedeki ekonomik çöküş her geçen gün derinleşerek devam ediyor. Tek kurtuluş Yeniden Refah inancıdır. Ben o inancı bu salonda görüyorum” dedi.


 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz
 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, yaptığı konuşmada “ekonomik çöküş allarım veriyor” dedi. Bir gün önce açıklanan asgari ücret dün petrole yapılan yeni zamla geri alındı. Vatandaş evine ekmek götüremez durumda. Zam furyası bir an olsun durmuyor. Bu ekonomik modelle ülke felakete sürükleniyor. Ülkenin kurtuluşu ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi iktidarıyla mümkündür. Bu salonu dolduran sizler inanırsanız, sizler çalışıp mücadele ederseniz ancak öyle kurtulabiliriz. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe kongresi halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yasin Başkanımız partimizi Sultangazi’de en iyi şekilde temsil ederek iktidar yolunda önemli adımlar atacaktır. Biz buna inanıyoruz sizde inanın” dedi. 
 
 














 
 
 
 
 
1000
icon
Orhan kara 19 Aralık 2021 21:11

Haydar bey tebrik ederim çok güzel bir haber ve çalışma olmuş, emeğinize sağlık teşekkür ederim.

1 0 Cevap Yaz
Emin Türkmen 19 Aralık 2021 08:33

Muhteşem di

1 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat