Yasin Kul: "Gençlerle Beraber Yeni Bir Dünya Kuracağız"

Okunma: 2750
Türkiye 10 Mayıs 2022 00:14
Videoyu Aç Yasin Kul: "Gençlerle Beraber Yeni Bir Dünya Kuracağız"
A
a

Halkın tek umudu Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı 18 yaşını doldurmuş gençlerle buluşmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Yasin Kul, gençlerle yaptığı toplantıda " Genç kardeşlerimizle yeni bir dünya kuracağız" dedi.

Bu ülkenin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerle sık sık bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Birilerinin bunlardan bir şey olmaz dediği genç kardeşlerimizle biz yeni bir dünya kuracağız” unutulmamalıdır ki her şey hayalle başlar, hayalleri olmayanların umutları da olmaz. “ ağaca çıkmak istiyorsan yıldızları hedefleyeceksin” dedi.



Genç kuşaklara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Artık gerçekleri görebilen, araştıran, sorgulayan bir gençlik var. Gençlerimiz çok şükür eğitimli. Bu pırıl pırıl gençler doğru bir şekilde yönlendirilirse vatanına, milletine, partisine ve ailesine çok yararlı birer nefer olabilirler. Bu ülkenin bu gençlere çok ihtiyacı var. Bugün standımıza gelerek partimize üye olan gençlerimizle gurur duyduk. Her türlü kötülükten arınmış, kötü alışkanlıklardan uzak durmuş, kendisini geliştirmiş yarınlara umutla bakan bir gençlik istiyoruz. Yeniden Refah Partisini bu gençlere iktidara taşıyacak. Yeniden Refah inancına sarılan gençlerle omuz omuza iktidara yürüyoruz” dedi.
   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat