Nurhayat Balta'dan Sultangazi Belediye Başkanlık Görevi İçin Teşekkür Mesajı

Okunma: 11700
Sultangazi 22 Şubat 2024 23:24
Videoyu Aç Nurhayat Balta'dan Sultangazi Belediye Başkanlık Görevi İçin Teşekkür Mesajı
A
a

Yeniden Refah Partisi'nin değerli üyesi Nurhayat Balta, Partisi'nin İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kendisine sunulan Sultangazi Belediye Başkanlığı görev teklifi için samimi bir teşekkür mesajı yayınladı.

Balta, bu önemli ve onurlu görev teklifinden dolayı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan başta olmak üzere, parti içindeki tüm üyelere ve teşkilat mensuplarına minnettarlığını ifade etti.
 
 
 
Balta, mesajında özellikle Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Elif Erbakan, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Setenay Kanar ve partinin tüm kademelerinde görev alan çalışma arkadaşlarına duyduğu derin teşekkürü dile getirdi. Bu teşekkür, partinin birlik, beraberlik içinde hareket ettiğini ve kadınların siyasetteki etkin rollerini güçlendirme çabasını ön plana çıkardı.
 
 
 
Sultangazi’nin sevilen ismi Nurhatayat Balta, Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından Yeniden Refah Partisi ailesine kendisine böylesine bir ulvi görevin teklif edilmesinden ötürü teşekkürlerini sundu.
 
 
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak atanan Yasin Kul’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen Balta, “ Umarım Sultangazi’ye yeni bir ses yeni bir nefes gelecektir. Yasin kardeşime çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
 
1000
icon
Neslihan Demircioğlu 26 Şubat 2024 15:24

Nurhayat hanım yıllardır Sultangazi ilçemiz için çok değerli hizmetlerde bulundunuz size çok teşekkür ederim.Bundan sonraki celışmalarınızda hayirlı başarılar dilerim.

1 0 Cevap Yaz
Gönüldaş 26 Şubat 2024 07:56

Rabbim yollarını açık eylesin inşallah. Neler gördük bu zamana kadar, görmeye devam edeceğiz. Yeniden refah a kavuşacağız..

0 0 Cevap Yaz
Suna balta 25 Şubat 2024 19:59

Sen bizim gururumusun annem başarılarının devamını dilerim Allah emeklerini boşa çıkarmasın 🧿😍❤️

0 1 Cevap Yaz
Didar kalaycılar 25 Şubat 2024 19:46

Yıllarca AKP çalıştın bunun karşılığında bir vefa görmedin doğru yolu bulduğuna senin adına çok sevindim .

1 1 Cevap Yaz
Didar kalaycılar 25 Şubat 2024 19:37

Yeniden refah partisinden gelen bu güzel jest ve teklif yıllarca emek verdiğin partiye kapak olmalı alıp vermeyen bir partiye değil refah partisine çalışacaksın yolun açık olsun ablacım ama diğer parti için Bu temennim geçerli değil..)))

0 3 Cevap Yaz
Muhammet balta

Allah razı olsun teyzecim ağzın dert görmesin

0 2
Muhammet balta 25 Şubat 2024 18:55

Ayrıca eklemeden geçemicem yeni katılım sağladığım bir partiden gelen onurlu ve gururlu teklife bakınca sayın Dr Fatih erbakan bey ve değerli ekibine çok teşekkür ederken Diğer tarafta yıllarca emek verdiğin geceni gündüzüne katıp kapı kapı gezip insanlarla görüşerek oy vermelerini sağladığın yiyici tayfasına bir ömür kazanamamaları dileğiyle

0 3 Cevap Yaz
Seda saraç 25 Şubat 2024 18:46

Sultangazi,nin gururu verdiğin emeklerden hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.hak ettiğin değeri bulman dileğiyle başarıların daim olsun anneciğim

0 2 Cevap Yaz
Tuğçe 25 Şubat 2024 18:44

Her zaman her yerde olduğu gibi yine burda da başarılarına herkes şahit oluyor annecim seninle gurur duyuyoruz 🙏🏻❤️

0 2 Cevap Yaz
Muhammet balta 25 Şubat 2024 18:34

Sultangazide verdiğin hizmetler için çok teşekkür ederiz annecim iyiki varsın

0 1 Cevap Yaz
Nurhayat Balta 25 Şubat 2024 16:33

Adayımız Yasin Kul beye başarılar dilerim. Hep beraber Sultangaziyi daha da güzelleştirmek için el ele çalışacağız.

1 3 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat