Nurhayat Balta'dan Sultangazi Belediye Başkanlık Görevi İçin Teşekkür Mesajı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Şubat 2024 23:24
Nurhayat Balta'dan Sultangazi Belediye Başkanlık Görevi İçin Teşekkür Mesajı

Yeniden Refah Partisi'nin değerli üyesi Nurhayat Balta, Partisi'nin İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kendisine sunulan Sultangazi Belediye Başkanlığı görev teklifi için samimi bir teşekkür mesajı yayınladı.

Balta, bu önemli ve onurlu görev teklifinden dolayı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan başta olmak üzere, parti içindeki tüm üyelere ve teşkilat mensuplarına minnettarlığını ifade etti.
 
 
 
Balta, mesajında özellikle Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Elif Erbakan, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Setenay Kanar ve partinin tüm kademelerinde görev alan çalışma arkadaşlarına duyduğu derin teşekkürü dile getirdi. Bu teşekkür, partinin birlik, beraberlik içinde hareket ettiğini ve kadınların siyasetteki etkin rollerini güçlendirme çabasını ön plana çıkardı.
 
 
 
Sultangazi’nin sevilen ismi Nurhatayat Balta, Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından Yeniden Refah Partisi ailesine kendisine böylesine bir ulvi görevin teklif edilmesinden ötürü teşekkürlerini sundu.
 
 
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak atanan Yasin Kul’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen Balta, “ Umarım Sultangazi’ye yeni bir ses yeni bir nefes gelecektir. Yasin kardeşime çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/nurhayat-balta-dan-sultangazi-belediye-baskanlik-gorevi-icin-tesekkur-mesaji-73877.html