MHP MYK Üyesi Karakoç, Taziye Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 951
Türkiye 21 Şubat 2016 01:06
Videoyu Aç MHP MYK Üyesi Karakoç, Taziye Ziyaretinde Bulundu
A
a

MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Sultangazi’nin önde gelen ailelerinden Üzeyir Polat’ın ağabeyi Hüseyin Polat’ın taziyesine katıldı.

50. Yıl mahallesinde bulunan bir dernekte gerçekleşen taziyeye beraberindeki kurmaylarıyla birlikte katılan Karakoç, Merhum Hüseyin Polat’ın ruhuna Fatihalar okuyarak yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diledi.

Karakoç, Kurmaylarıyla Birlikte Katıldı

Karakoç, Ülkü ocakları Kurucu Başkanı Yücel Calbaz ve geçtiğimiz dönem MHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Şahin ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu. Hüseyin Polat’ın MHP camiasına büyük katkılar sunduğunu, fedakar, özverili ve iyi bir milliyetçi olduğunun altını çizdi. Polat’ın ölümünün gerek şahsının gerekse MHP camiası için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Hüseyin Polat’ın taziyesine katılan Karakoç, Merhumun kardeşi Üzeyir Polat’a ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Merhum Hüseyin Polat’ın ruhuna Fatihalar okuyan Karakoç, “Hüseyin Polat kardeşimize Allahtan Rahmet sevenlerine, dostlarına ve değerli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat