Yunus Emre Mahallesi Açık Pazar Alanında Refah Rüzgârı Esti

Okunma: 3992
Sultangazi 27 Mart 2022 10:04
Videoyu Aç Yunus Emre Mahallesi Açık Pazar Alanında Refah Rüzgârı Esti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte Yunus Emre Mahallesi Açık Pazar esnafını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi heyeti Yunus Emre Mahallesi’nde Cumartesi günleri kurulan açık Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçe Başkan Yardımcıları ve partililerle birlikte muhteşem bir coşku ve heyecanla açık Pazar esnafı ve halkı kucakladı.



Yunus Emre Esnafı ve Vatandaştan Yoğun İlgi

Yunus Emre açık Pazar esnafını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen Yeniden Refah Partisi heyeti Pazar esnafına “hayırlı işler temennisinde” bulundu. Hem esnaf, hem de vatandaşlarla bol bol sohbet eden Yeniden Refah Partisi heyeti genç-yaşlı herkesin yoğun ilgisi ile karşılaştı.



 Yunus Emre Mahallemizde Gerçekleştirdiğimiz Pazar Esnafı Ziyaretti Çok Verimli Geçti

Ziyarettin ardından sosyal medyada bir açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yunus Emre Mahallesi Açık Pazar Alanı Esnafına ve Vatandaşların ilgi ve alakasına teşekkür etti. “Bugünkü Yunus Emre açık Pazar alanı ziyaretimiz çok verimli geçti. Halkımızın ve esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik. Her hafta gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretçilerimizin de devamı gelecek. Yunus Emre Mahallemizin esnaf ve vatandaşlarından gördüğümüz yakın ilgi ve alaka bizleri umutlandırıyor. Vatandaşlarımızın alım gücünün her geçen gün biraz daha düştüğünü ne yazık ki öğrenmiş bulunuyoruz. Pazar esnafımız da mutlu değil, İnşallah Yeniden Refah Partisinin iktidarında tüm sorunları kökünden çözeceğiz. Hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yüzü gülecek. Bu yüzden vatandaşlarımızla ve esnafımızla her fırsatta yüz yüze görüşmeye çalışıyoruz. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız ile de yakından ilgileniyoruz. Dertlerini dinleyip bereketli ve güzel bir kazanç diliyor, göstermiş oldukları sevgiden, sahiplenmeden ve desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Biz pazar esnafının her zaman yanlarındayız” dedi.




Haksız ve Adaletsiz Gidişata Dur Diyeceğiz

Kul, şöyle devam etti. “Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın bizlere çizdiği güzergâhta bıkmadan usanmadan ilerleyeceğimize, 94 ruhu ile yeniden bu halkı ayağa kaldıracağımıza, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde iktidar yürüyüşümüzü emin ve sağlam adımlarla ilerleteceğimize olan inancımız tamdır. Halkımızın bize ve partimize gösterdiği bu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Davamıza dört elle sarılmamızı sağlıyor. Yeniden Refah Partisi, halkımızın huzur ve mutluluğu için, şeffaf bir iktidar anlayışıyla dünden daha fazla iktidara yaklaşmaktadır. Bundan dolayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan bu haksız ve adaletsiz gidişata dur diyor” dedi. 
 
 


















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat