Yunus Akkuzu'nun Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 4820
Sultangazi 7 Nisan 2024 13:37
Videoyu Aç  Yunus Akkuzu'nun Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Değerli Dostlarımız ve İş Ortaklarımız,

Ramazan Bayramı'nın tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine huzur, sevgi ve bereket getirmesini dilerim. Bu mübarek günler, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, toplumsal dayanışma ruhumuzu güçlendirmemize vesile olur.
 
Umbat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı olarak, bu özel günde siz değerli iş ortaklarımızın, çalışanlarımızın ve tüm sevdiklerinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Ramazan ayının manevi atmosferinde, sevgi ve saygı dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
 
Bu bayramda, sevdiklerimizle bir araya gelerek paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birbirimize destek olmanın önemini bir kez daha hatırlatırız. Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerini unutmayarak, onların da bayram sevincine ortak olalım ve onların yüzlerinde bir nebze olsun mutluluk ışığı görelim.
 
Ramazan Bayramı, hoşgörü, adalet ve merhamet duygularını pekiştirdiğimiz, birbirimize daha fazla sarıldığımız bir zaman dilimidir. Bu nedenle, bu bayramda birlik ve beraberlik içinde olalım ve toplumsal dayanışmayı güçlendirelim.
 
Tüm iş ortaklarımızın ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Yunus Akkuzu
Umbat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat