Yeşilay Spor Kulübü Kurucu Başkanlığına Hamza Görer, Getirildi

Okunma: 3688
Sultangazi 7 Ocak 2022 17:53
Videoyu Aç Yeşilay Spor Kulübü Kurucu Başkanlığına Hamza Görer, Getirildi
A
a

Yeşilay Sultangazi Şube Başkanlığında gerçekleşen Kahvaltı programının ardından Yeşilay Spor Kulübü Kurucu Başkanlığına İş insanı, tecrübeli siyasetçi Hamza Görer, getirildi.

Hamza Görer’in Kurucu Başkanlık belgesi Yeşilay Genel Merkez İkinci Bölge Koordinatörü Yıldıray Şahin ve Yeşilay Sultangazi Şube Başkanı İsmail Yalçın tarafından takdim edildi. Yeşilay Spor Kulübü Kurucu Başkanlığına getirilen Hamza Görer, yaptığı konuşmada Yeşilay yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.



Hamza Görer, şunları söyledi. “Yeşilay Spor Kulübü birçok branşta faaliyet yürütecek. Kulübümüz, sadece spor müsabakalarına katılan bir kulüp değil. Aynı zamanda Yeşilay’a müracaat edecek madde ve alkol bağımlıları için rehabilitasyon görevi de görecek.



Yeşilay’ın tarihi geçmişine de hizmet edecek olan Spor kulübümüzün kuruluşunu gerçekleştirirken, Sultangazililerin ve Yeşilay gönüllülerin desteğiyle en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Kulübümüz gönüllülük esasına dayalı bir kuruluş olacaktır. Yöneticisinden sporcusuna kadar herkes kurumumuzun var oluş ilkelerine bağlı kalacak, felsefesi hoşgörü, kardeşlik ve bir arada yaşama kültürünü esas alacaktır” dedi.
 
 
 
 
1000
icon
Erkan özkan 7 Ocak 2022 23:53

Hamza Başkan bu görevin üstesinden gelecek karakterde düzgün bir insandır yeni görevinde başarılar dilerim

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat