Yeniden Refah Partisi Sultangazi Medya Birim Başkanlığı’na Murat Dur Atandı

Okunma: 10245
Sultangazi 7 Nisan 2022 03:29
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Medya Birim Başkanlığı’na Murat Dur Atandı
A
a

Yeni atamalarla her geçen gün biraz daha güçlenen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Medya Birim Başkanlığına Fark Türk TV genel yayın yönetmeni Murat Dur'u atadı.

Her geçen gün güçlenerek büyüyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Fark Türk TV Genel yayın yönetmeni Murat Dur’u Medya Birim Başkanlığına getirerek gücüne güç kattı. 



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul atamanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden beri milletten aldığı güçle yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kurucu genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yol arkadaşları olarak çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Partimize kazandırdığımız yeni yol arkadaşlarımızla safları sıklaştırarak gelecek güzel günlere hep birlikte yürüyoruz. Bu gün de yol arkadaşlarımızdan biri olan Murat Dur, arkadaşımızı çok önemli bir görevle görevlendirdik. Medya Birim Başkanlığı görevini Murat Dur kardeşimize verdik. Allah güzel görevler yapmasını nasip etsin. Murat kardeşimizin layıkıyla bu görevin üstesinden geleceğine inanıyorum. Yeni görev Murat kardeşimize, partimize ve yol arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Murat Dur, kendisine tebliğ edilen Medya Birim Başkanlığı görevinin ardından şunları söyledi. “ İlçe Başkanım Sayın Yasin Kul’un taktiriyle tarafıma tebliğ edilen bu ulvi görevden dolayı, başta ilçe başkanım Yasin Kul olmak üzere Teşkilat Başkanım Ensar Acar ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elimden geldiğince, dilim döndüğünce bu göreve layık olmaya çalışacağım. Burada bulunan bulunmayan yüreği Refah inancı için çarpan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.   
 
1000
icon
Yılmaz Şentürk 7 Nisan 2022 04:48

Sultan gazi. İlçe başkanı sayın Yasin kulun sayın murat duru. Böyle. Bir atamayla. Doğru bir karar alınmış ve yerinde olmuş. Partimize ve. Sultan gazi ilçe teşkilatına ve murat dur. Beyefendiye başarılar dileriz. Tekirdag. Çerkezkoy. Yrp. Teşkilatı adına çalışmalarınızda başarılar dileriz

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat