Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Sabah Namazı Sonrası Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Okunma: 4548
Sultangazi 4 Aralık 2022 15:32
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Sabah Namazı Sonrası Kahvaltıda Bir Araya Geldi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı sabah namazını birlikte kıldı. Namazın ardından kahvaltıda bir araya gelen ilçe teşkilatı samimi bir ortamda gündemi değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, beraberindeki İlçe Yönetimiyle birlikte sabah namazını birlikte kıldılar. Sabah namazı sonrası kahvaltıda bir araya gelen ilçe yönetim kurulu üyeleri Yasin Kul Başkanlığında durum değerlendirmesi yaptı.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Sultangazililerle bir araya gelemeye devam ediyor. Bir saat, bir dakika bile boş durmayan İlçe Başkanı Yasin Kul, sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltı programı ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin temenni ve dileklerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında önümüzdeki seçimle ilgili önerilerde dikkate alındı.



Cami cemaati ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Sultangazi İlçe Teşkilatı olarak çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunulmadık yürek bırakmıyoruz. Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız sabah toplantılarında ilçe yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve gerekli yerlere iletiyor, bu sorunların çözümü için de konuların takipçisi oluyoruz” dedi.














 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat