Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yeşilay'ı Ziyaret Etti

Okunma: 4942
Sultangazi 4 Mart 2022 01:06
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yeşilay'ı Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, beraberindeki kurmaylarıyla birlikte 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Sultangazi Yeşilay Şube Başkanı İsmail Yalçın'ı ziyarette bulundu.



Ziyarette açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeşilay’ın Sultangazi’de bağımlılıkla mücadele konusunda önemli birçok projeyi hayata geçirdiğini ifade ederek “insanları önemseyen, onlara değer veren bu çalışmalarda başta Sultangazi Yeşilay Şube Başkanı İsmail Yalçın olmak üzere tüm Yeşilay gönüllülerine kolaylıklar diliyorum. Yeşilay haftanızı kutluyorum” dedi.



Sultangazi Yeşilay Şube Başkanı İsmail Yalçın ise Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve beraberindeki yol arkadaşlarının anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek şunları söyledi. “Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve beraberindeki yönetim kurulu arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar, yanımızda olduklarını hissetmek bizlere güç kuvvet verdi” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat