Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'dan Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 2718
Sultangazi 28 Aralık 2022 11:44
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'dan Yeni Yıl Mesajı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılını yoksulluğun biraz daha artığı, alım gücünün her geçen gün biraz daha azaldığı bir yıl olarak değerlendirdi.

Ülkemiz ve İslam âlemi üzerindeki karanlık kuşatmanın 2022 yılında da artarak devam ettiğini vurgulayan Yasin Kul, 2023 yılında yapılacak tarihi seçimler kaybedilen yılların telafisi ve Yeniden Büyük Türkiye’nin kuruluşu için bir milat olacaktır” dedi.

Yasin Kul mesajında şunları söyledi. “ Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın da geçmişte belirttiği gibi Müslümanların yılbaşı 1 Muharrem tarihidir. 1 Ocak takvim yılı başıdır. İslam âlemi kendi yılbaşını 1 Muharrem tarihinde kutlamış bulunmaktadır. 1 Ocak takvim yılı münasebetiyle bazı hakikatlerin duyurulmasında fayda vardır. İslam coğrafyasının kan ve gözyaşına boğulduğu bir dönemde bu milletin inançlı evlatları olarak bize düşen inancımıza, tarihimize ve geleneklerimize aykırı eğlenceler yapmak değil, dünyanın bütün mazlumları ve mağdurları için dua etmek olmalıdır" dedi.
 
Yasin Kul
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat