Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları En Büyük Övgüyü Hak Ediyor

Okunma: 1507
Sultangazi 16 Kasım 2023 11:50
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları En Büyük Övgüyü Hak Ediyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 3 günlük stant çalışmasında 153 yeni üye yaptıklarını yayınladığı bir video ile paylaştı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Çeliklitaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sultangazi’de gerçekleştirdikleri stant çalışmasında büyük bir başarıya imza attı. Günde ortalama 51 yeni üye partisine kazandıran Başkan Çeliklitaş ve yönetimi Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'dan övgü aldı. Kul, sosyal medya Facebook’tan yayınladığı video nun altına şunları yazdı. “ 3 günlük Stand çalışmasında 153 adet Üye gerçekleştiren Gençlik kolları başkanımız Hüseyin Çiçeklitaş ve genç kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.




Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleşen video çekimlerinde üye forumları sergilendi. Başkan Yasin Kul, şunları söyledi.  “ Gençlik Kollarımızın yaptığı başarılı hizmetlerle gurur duyuyoruz. Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla Sultangazi’ye hizmet ediyoruz. Gençlik kollarımızın her zaman yanındayız. Bundan sonraki çalışmalar da kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat