Yeniden Refah Partisi Malkoçoğlu Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Okunma: 2429
Sultangazi 5 Eylül 2022 05:13
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Malkoçoğlu Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini tam hız devam ettiriyor. İlçe Başkan Yardımcıları Mehmet Kamar, Ali Aslan, Ensar Acar ve teşkilat komisyonu üyeleri Malkoçoğlu Mahallesi'nde semt pazarı esnafını ziyaret etti.

Semt pazarı esnafının istek ve sorunlarını dinleyen İlçe Başkan Yardımcıları esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Gönüllere dokunabilmek için vatandaşların ve esnafın dilek ve temennilerini çok dikkate aldıklarını ifade eden Yeniden Refah Partililer “ Milli kaynaklar” paketinde yer alan öneri ve istihdama yönelik Refah projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Milli kaynaklar” paketi ile ilgili bilgilendirmeleri dinleyen esnaf Yeniden Refah Partililere büyük ilgi gösterdi.



Göreve geldiği ilk günden itibaren hedeflediği projeleri bir bir hayata geçiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye, yol ve dava arkadaşlarına moral ve motivasyon aşılamaya devam ediyor. Başkan Yasin Kul ve yol arkadaşları sık sık sahaya inerek hem esnafla buluşma hem de vatandaşla görüşme imkanı buluyor.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar da, “Yeniden Refah Partisi’nin ziyaretti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mustarip olduğumuz bir çok konuyu İlçe Başkan Yardımcılarına aktardık. Sağ olsunlar bizi can kulağıyla dinlediler. Gerekli notları alarak İlçe Başkanlığına rapor edeceklerini ifade ettiler. Sorunlarımıza ivedilikle cevap vereceklerine gönülden inanıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.  


 
İlçe Başkanı Yasin Kul Sosyal Medya Facebook hesabından Malkoçoğlu Mahallesi’nde esnaf ziyaretti gerçekleştiren İlçe Başkan Yardımcılarına şunları yazdı. “Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında bugün Malkoçoğlu mahallesi semt pazarında ilçe başkan yardımcılarımız Mehmet Kamar, Ali Aslan, Ensar Acar ve teşkilat komisyonumuz Pazar esnaflarımıza ziyaret  gerçekleştirdiler.



Arkadaşlarımız Çeşitli konulardan mustarip olan esnaflarımıza, Milli kaynaklar paketlerimizde yer alan üretim ve istihdama yönelik Refah projeleriyle ilgili bilgi verdiler.
Kıymetli Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a desteklerini sunan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.
Refah güneşinin doğuşunu müjdeleyen Esnaflarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar dilerim” dedi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat