Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yasin Kul Umudu Büyütüyor

Okunma: 6634
Sultangazi 3 Aralık 2022 02:15
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yasin Kul Umudu Büyütüyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatının Saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde halka bir araya geldi. Sevgi yumağının oluştuğu buluşmada halk yeniden Refah Kadrolarını bağrına bastı.

Yeni bir ufka yeni bir Geleceğe yürüme iradesi ile yola çıkan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Kadroları, İlçe Başkanı Yasin Kul önderliğinde yeni ufuklara yelken açıyor. Gayret ve samimiyetle saha çalışmalarını aralıksız sürdüren, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatı umudu büyütmeye halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Tüm olumsuzluklara ve engellemelere rağmen Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın yol göstericiliğinde iktidar yürüyüşünü sürdürüyor. 



Saha Çalışmalarını değerlendiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, şunları dile getirdi. “ Yeniden Refah Partisi Sltangazi İlçe Teşkilatı olarak Sultangazimize ve vatandaşlarımızın yarınları için umudumuzu ve hayallerimizi büyütmek için yola çıktık. Bizim derdimiz belli, mesajımız açık ve nettir. Milletimizin yüzü gülsün, Ülkemize adalet, güven, refah ve huzur gelsin, esnafımızın kazancı bereketlensin, çalışanlarımızın emeği değerlensin, gençlerimiz geleceklerinden endişe duymasın. Sevgi ve kardeşlik olsun diye çalışıyoruz” dedi.








 
1000
icon
Hikmet Ensar Erdem 3 Aralık 2022 02:58

Milletimiz için biz varız, Sultangazi için biz varız 👍 artık yeniden refah var

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat