Yeniden Refah Partisi Heyeti, Av. Ali Acar'ı Ziyaret Etti

Okunma: 27149
Sultangazi 14 Mart 2024 15:20
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Heyeti, Av. Ali Acar'ı Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan Adayı Yasin Kul ve beraberindeki heyet, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon Başkanı Av. Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

Av. Ali Acar, Mehmet Kamar’ın Meclis Üyesi Adayı seçilmesi Bizleri Onurlandırdı
 
Adıyaman'ın Gerger ilçesi, nüfus yoğunluğu bakımından dikkate değer bir seçmen kitlesine sahip. Ancak, bu bölgeden Yeniden Refah Partisi dışında hiçbir siyasi partinin meclis üyesi adayı gösterilmemesi, düşündürücü bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumu değerlendiren Adıyaman/Gerger Dernekler Federasyon Başkanı Av. Ali Acar, ziyaret sırasında şu açıklamalarda bulundu: "Yeniden Refah Partisi'ni Mehmet Kamar'ı meclis üyesi olarak listenin birinci sırasına yazdığı için kutluyorum. Yeniden Refah Sultangazi Belediye Başkan Adayı Yasin Kul'a huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.


 
Yasin Kul: "Adıyamanlılar Bizim İçin Önemli"
 
Yeniden Refah Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan Adayı Yasin Kul, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar’ı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.
 
Kul, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Mehmet Kamar, bizim hem yol arkadaşımızdır, hem de can yoldaşımızdır" diyerek Kamar'a duyduğu bağlılığı dile getirdi. Ayrıca, Sultangazi'deki seçmen dağılımına değinerek Adıyamanlıların önemli bir seçmen kitlesini oluşturduğunu vurguladı. Özellikle Gerger ilçesinin bu dağılımda önemli bir konumda olduğunu belirtti.
 
Kul, Adıyamanlıların Yeniden Refah Partisi'ne gösterdiği teveccühün ortada olduğunu ifade etti. Partisinin bu durumu göz önünde bulundurarak Mehmet Kamar gibi değerli bir ismi meclis üyeliğinde birinci sıraya yazdığını belirtti.


 
Av. Ali Acar,  Ziyaretten Dolayı Yasin Kul ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Av. Ali Acar, "Yeniden Refah Partisi'nin ziyareti bizi son derece memnun etti. Bu nazik ziyaretleri için Yasin Kul ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum" dedi.


 
Yasin Kul, Misafirperverliğinden Dolayı Av. Ali Acar’a Teşekkür Etti
 
Yasin Kul, "Bu nazik misafirperverliğiniz için sizlere içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle bir araya gelmek ve fikir alışverişinde bulunmak bizim için son derece değerliydi” dedi. Kul, Av. Ali Acar'ın samimi yaklaşımından ve nazik karşılamasından dolayı memnuniyetini dile getirirken, bu tür ziyaretlerin yerel siyasetteki dayanışma ve iş birliğinin önemini vurguladı.


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat