Yeniden Refah Partisi Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Okunma: 2395
Sultangazi 17 Eylül 2022 12:17
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
A
a

Gerçekleştirdiği esnaf ve halk buluşmalarıyla gönüllerde yer edinen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı İsmetpaşa Mahallesi'nde " Gönülden gönülle her gün" sloganıyla esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Genç, yaşlı herkesin sevgiyle karşıladığı Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Sultangazi’de yaptığı çalışmalarla gönülleri fed etmeye, yüreklere dokunmaya devam ediyor. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen teşkilat mensupları alışveriş yapan halkla da sohbet etti.  



Yeniden Refah Partisi’ni esnaf ve vatandaşa anlatan teşkilat mensupları Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletiyor. Esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Yeniden Refah Partisi teşkilatını ve muhterem Necmettin Erbakan’ın öğrencilerini aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onlarla konuşmak talep ve önerilerimizi aktarma fırsatı buluyoruz. Yeniden Refah Partilileri aramızda görmekten çok mutluyuz” dediler.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medya Facebook sayfasında yaptığı paylaşımla yol arkadaşlarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kul, “Samimiyetle saha çalışmalarını sürdüren kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat