Yeniden Refah Partisi Esnaf ve İş Yeri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Okunma: 6030
Sultangazi 25 Nisan 2023 22:29
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Esnaf ve İş Yeri Ziyaretlerine Devam Ediyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, öncülüğünde başlatılan saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kul ve beraberindeki heyet Cebeci Mahallesi Cebeci Caddesindeki Cebeci esnafını ziyaret ettikten sonra Cebeci Mahalle Muhtarı ve çok sayıda tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul liderliğinde başlayan esnaf ziyaretlerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Kara ve çok sayıda ilçe başkan yardımcısı katıldı.



İlk Durak Cebeci Mahalle Muhtarı

Yeniden Refah Partililer esnaf ziyaretinin ardından ilk olarak Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan’ı ziyaret etti.  Muhtarların bir mahallenin, bir köyün ey yetkili kişileri olduğuna vurgu yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, “ Esas bilgi muhtarlarda saklıdır. Halkın nabzını en iyi onlar tutabilirler” dedi.



İkinci Durak Baytemur Tekstil

Yeniden Refah Parti’sinin ikinci durağı Baytemur Tekstil oldu. Aynı zamanda Sutepe dernek Başkanı olan Baytemur konuklarını kapıda karşıladı. Yeniden Refah Partisinin çıktığı yolda başarılar dileyen Ahmet Baytemur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 



Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, “"Vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. İstanbul 2. Bölgede sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunulmadık yürek bırakmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecektir” dedi.



 
Üçüncü Durak Baykurt Tekstil

Yeniden Refah Partililerin üçüncü durağı Baykurt Tekstil oldu. Baykurt tekstil yetkilisi Turan Baykurt tarafından karşılanan heyet 14 Mayısta yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı için çalışanlardan destek istedi. “ Bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Dr. Fatih Erbakan’a” diyen yeniden Refah Partililer çalışanlardan tam not aldı.



Son Durak Enby Tekstil

Yeniden Refah Partisi son olarak Yeniden Refah Partisi Adıyaman Milletvekili Aday Adayı, Enby Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nurretin Bozkurt’u çalışma ofisinde ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede gündem ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Seçim takviminin her geçen gün biraz daha yaklaştığını hatırlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı Doğan Aydal, “ gece demeden, gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Bir oydan bir şey olmaz demeyeceğiz. Unutmayın ki bir oy bir ülkenin kaderi demektir” dedi.
















 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat