Yeniden Refah Partisi Bir Dizi Çalışma Gerçekleştirdi

Okunma: 7366
Sultangazi 12 Haziran 2022 00:50
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Bir Dizi Çalışma Gerçekleştirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve kurmayları yarın seçim olacakmış gibi saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hafta sonu olması nedeniyle güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Kul, esnafın sorunlarını dinledi çözüm önerileri sundu. Daha sonra birçok esnaf ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Kul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette sorunlarını anlatan ilçe esnafları Yasin Kul’dan çözüm önerileri ile ilgili bilgi aldı.



Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Şahitler Meydanında lokma ikramıyla devam eden çalışmalar halkın teveccühüne mahzar oldu. Halkın büyük ilgi gösterdiği lokma ikramı vatandaştan tam not aldı. Merkez Habipler Mahallesi’nde kurulan üye tarama faaliyetleri gerçekleştirildi.



“ Halkımızın sorununu biliyoruz” sorunun çözüm adresi Yeniden Refah İktidarıdır diyen Başkan Yasin Kul, saha çalışmalarımızı çok titizlikle gerçekleştiriyoruz. Halkımızı can kulağıyla dinliyor çözüm önerileri sunuyoruz. Anlatılan her sorunu not alarak kayıt altına alıyor, İl Başkanlığımıza iletilmek üzere hazırlıklar yapıyoruz. Halkımızın en acil sorunu ülkede yaşanan ekonomik kriz ve alım gücüdür. Genç kuşakların işsizlik sorunu çok fazladır. Ev hanımları tenceresini nasıl kaynatacağı telaşı içerisindedir. Emeklimiz artık torunlarının yüzüne bakamayacak kadar mahcup durumdadır. Saha çalışmalarında edindiğimiz bilgiler bu sorunlarla bizleri karşı karşıya getirmektedir” dedi.



Saha çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiren teşkilat mensuplarımı, İlçe Başkan Yardımcılarımı, Yönetim Kurulu Üyelerimi, gönüllülük temelinde elinden geleni ardına koymayan Yeniden Refah sevdalılarını büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan Kadın Kollarımı, Gençlik Kollarımı ve teşkilatımın tüm mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Sorunları çözme konusunda çok iddialıyız. Bundan dolayı da Yeniden Refah Kadroları halkımızdan aldığı destekle her geçen gün biraz daha büyüyor. İlçemizde ve Ülkemizde sorunların çözümü için ilk yapılması gereken ve en önemli başlangıç ise sorunları yaşayanlardan dinlemek olmuştur. Sorunları yaşayanlardan dinleyerek birlikte ortak çözümler üretmek her zaman hızlı ve doğru çözümler getirir. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ortak ak kıla hareket ediyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları bu aşkla yola çıktı. Bundan dolayı sorunu ancak ve ancak Yeniden Refah İktidarı çözer diyoruz” dedi.




















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat