Yasin Kul'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 9403
Sultangazi 7 Nisan 2024 13:35
Videoyu Aç  Yasin Kul'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı ve Değerli Vatandaşlarımız,

Ramazan Bayramı'nın, tüm insanlık için sevgi, barış ve hoşgörü içinde geçmesini diler, bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederim. Ramazan Bayramı, bir araya gelme, birbirimizi daha iyi anlama ve toplumsal dayanışmamızı güçlendirme fırsatı sunar. Bu değerli zamanlarda, birlik ve beraberliğimizin önemini bir kez daha hatırlayalım.
 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı olarak, bu bayramın, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını pekiştirmesini, gönüllerimizi birleştirmesini ve bizi daha güçlü kılmasını diliyorum. Bayramların birleştirici ruhu, her zaman toplumumuzun temel taşlarından biri olmuştur. Bu özel günler, hepimizin, özellikle de ihtiyaç sahipleri, yaşlılar ve çocuklar olmak üzere, toplumumuzun her bir ferdine ulaşmamız için birer vesiledir.
 
Hayatımızın her alanında birlik, beraberlik ve karşılıklı saygı içinde olmanın önemini vurgulayan bu bayram vesilesiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramın, gönüllerimizdeki tüm olumsuzlukları silip, yerine sevgi, anlayış ve hoşgörüyü getirmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygularla, Sultangazi'mizin ve tüm ülkemizin Ramazan Bayramı'nı kutlar; bayramın, başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere, tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerim.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Yasin Kul
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat