Yasin Kul, Refah Güneş'inin Doğuşunu Müjdeleyen Halkımıza Selam Olsun

Okunma: 8609
Sultangazi 27 Ağustos 2022 21:37
Videoyu Aç Yasin Kul, Refah Güneş'inin Doğuşunu Müjdeleyen Halkımıza Selam Olsun
A
a

Yüreklerde Refah inancı, zihinlerde 94 ruhu, bilinçlerde halkın sevdasını taşaysan Yeniden Refah kadroları Başkan Yasin Kul, önderliğinde adım adım iktidar yürüyüşünü sürdürüyor.

Yaptığı her çalışma, imza attığı her proje ilçede ses getirirken Yeniden Refah kadroları Mahalle Mahalle, sokak sokak, halkla buluşmaya, onlarla dertleşmeye devam ediyor. Yeniden Refah teşkilatının bugünkü adresi Nüfus bakımından en kalabalık Mahallelerinden biri olan 50. Yıl Mahallesi oldu. Parti broşürlerini halkla buluşturan onların derdiyle dertlenen teşkilat mensupları akşamın ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.


 
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarını alkışlarken, onlara emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kul, Sultangazi halkının gösterdiği büyük teveccüh ten dolayı sosyal medya hesabında şunları yazdı. “  Refah güneşinin doğuşunu müjdeleyen halkımıza teşekkür ederim. Milletimiz için biz varız” dedi.


 
Başarıya giden yolun çalışmaktan geçtiğini en iyi özetleyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İstanbul genelinde ilçeler arasında en çok üye yapan teşkilat olma birinciliğini kimseye bırakmıyor. Her gün farklı bir mahallede halkla bir araya gelen Yeniden Refah kadroları dinamik yapısıyla çalışmanın en güzel örneğini sergiliyor. Başkan Yasin Kul’un önderlik ettiği bu teşkilat adım adım iktidara yürüyor.






















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat