Yasin Kul: Milletimizin Refahı ve Mutluluğu İçin Geliyoruz

Okunma: 5770
Sultangazi 27 Kasım 2022 16:01
Videoyu Aç Yasin Kul: Milletimizin Refahı ve Mutluluğu İçin Geliyoruz
A
a

Göreve geldiği günden bu yana Sultangazililerin refahı ve mutluluğu için ter döken, halkın derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, 15 Temmuz demokrasi ve şehitler meydanında üye çalışma standını ziyaret ederek vatandaşla buluştu.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, üye stant çalışması gerçekleştiren yol arkadaşlarına başarılar dilerken üye standını ziyaret eden vatandaşlara şunları söyledi. “16 Aralık 2018 Pazar günü Millî Görüş tarihi, ülkemiz, insanlık ve İslâm tarihi açısından gerçek anlamda tarihî bir gündür. 23 Kasım 2018 Cuma günü Hacı Bayram Veli camiinde kılınan Cuma namazının ardından verilen dilekçe ile Yeniden Refah Partisi kuruldu. Hemen ardından 24 Kasım'da bu defa yeni kurulan parti ilk mitingini Eyüp Sultan'da gerçekleştirerek halkla buluştu. İlk adımların atıldığı bu tarihlerden sonra canla başla çalışan Yeniden Refah Partisi kadroları iktidar olma yolunda önemli dönemeçleri başarıyla geçti.



Bundan dolayıdır ki Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan, Çözüm ne masadakilerde, ne kasadakilerde! Çözüm Milli Görüş’te, Yeniden Refah’ta, Çözüm Adil Düzende, Adil Düzende!” diyerek tek kurtuluş adresini Yeniden Refah İktidarıyla gerçekleşebileceğini söylüyor” dedi.



Sultangazi’de gerçekleştirdiği çalışmalarla önemli mesafeler alan, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, bir an olsun yerinde durmuyor. Sivil Toplum Kuruluşların yaptığı bütün etkinliklere katılan, düğün, nişan ve cenaze merasimlerine eksiksiz katılan, esnaf ve ev ziyaretlerini aksatmayan Başkan Kul, Sultangazi’nin en çalışkan başkanı olarak öne çıkıyor.













1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat