Yasin Kul, İlçe Komisyonlarıyla Birlikte Süreci Değerlendirdi

Okunma: 2581
Sultangazi 14 Ağustos 2022 13:35
Videoyu Aç Yasin Kul, İlçe Komisyonlarıyla Birlikte Süreci Değerlendirdi
A
a

Yaklaşan seçim sürecini en iyi bir şekilde değerlendirmek için harekete geçen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sırasıyla Teşkilatlanma Komisyonu, Tanıtım ve Medya Komisyonu, Seçim İşleri Başkanı ve yardımcılarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı tüm komisyon üyelerini kutlayan Kul, esas görev bundan sonra başlıyor mesajı verdi. “ Ülkede yaşanan olumsuzlukları düze çıkarmak, ekonomik kriz altında ezilen vatandaşı refaha ulaştırmak, dar gelirliyi, emekliyi, işsizi ekonomik bataklıktan kurtarmak bizim iktidarımızla mümkündür. Budan dolayı omuzlarımıza yüklenen yük ve sorumluluğun farkında olarak daha fazla çalışmak zorundayız. Bugüne kadar yapmış olduğunuz gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yüce Allah’ım gücünüze güç, yüreğinizde insan sevgisi eksik etmesin” dedi.



Yasin Kul, şöyle devam etti. “ Bizler kimi partiler gibi seçimden seçime vatandaşın ayağına giden, yalan yanlış vaatlerle onları oyalayan bir parti değiliz. Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden bu yana gücünü halktan alan bir siyasi parti olduğunu kanıtladı. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan önderliğinde Türkiye’nin dört bir tarafında çığ gibi gelişip güçlenen Yeniden Refah Partisi gücünü halktan aldığı için kısa sürede en çok büyüyen parti oldu. 94 Ruhu ve Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın izinde yürümeye devam ediyoruz. Yarınlara umutla bakan güçlü kadrolarla çıktığımız bu ulvi yolda Allah’ın izinliyle iktidarı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın en büyük özlemi Yeniden Refah iktidarıdır. Biz yöneticilerde teşkilatımızı Yeniden Refah İktidarına göre şekillendiriyoruz” dedi. 



      
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat