Yasin Kul, Happy Center Marketin Açılışını Yaptı

Okunma: 5038
Sultangazi 2 Aralık 2022 00:17
Videoyu Aç Yasin Kul, Happy Center Marketin Açılışını Yaptı
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İsmetpaşa Mahallesi'nde hizmete giren Happy Center Marketin açılışını gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İsmetpaşa Mahallesi’nde Sultangazi Müftüsü Hadi Keskin Hoca’nın dualarıyla açılan Marketin kurdelesini işletmecilerle birlikte kesti. Kul, İşletme sahiplerine bol ve bereketli kazançlar diledi.



Açılışa Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’un yan ısıra belediye başkan yardımcıları belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Okunan duaların arından kurdele kesilerek iş yerinin açılışı yapıldı. Başkan Yasin Kul, yeni açılan Marketin bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, işletmecilere bol kazanç temennisinde bulundu. Programda açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, ilçede açılan her iş yerlerinin istihdama katkı sağladığını hatırlatarak, "Yeni açılan her işyeri istihdama ve ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Gelişen, değişen, büyüyen, Sultangazi’nin her geçen gün biraz daha geliştiğini ve değiştiğini sözlerine ekledi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat