Yasin Kul, Başarıya Giden Yolda Emin Adımlarla Yürüyor

Okunma: 8361
Sultangazi 31 Ağustos 2022 14:12
Videoyu Aç Yasin Kul, Başarıya Giden Yolda Emin Adımlarla Yürüyor
A
a

Hoşgörü ve empati yapmayı kendine ilke edinen, Mutluluğu başarıda gören, ayrım yapmadan insanları karşılıksız sevmeyi başaran. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, başarılarına başarılar eklemeyi sürdürüyor.

Sultangazi gibi bir ilçede elini taşın altına koymak, Halkın refahı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katmak her baba yiğidin harcı değil. Bu durum çok büyük bir özveri, çok büyük bir dayanma gücü ve çok büyük bir sabır gerektirir. Başkan Yasin Kul, 94 ruhundan aldığı ilhamla zorlukları aşmak, engelleri geçmek kararlığıyla yoluna devam ediyor.


Göreve geldiği ilk günden itibaren emeğe saygı duyan, haksızlığa boyun eğmeyen, zorluklar karşısında bocalamayan kişiliğiyle öne çıkan Kul, sadece teşkilat mensuplarının değil, tüm Sultangazi’nin saygı duyduğu bir başkan olmayı başardı.


Başarının kendiliğinden değil, çalışarak alın teri dökerek gelebileceğini teşkilatına anlatan Yasin Kul, “ hiçbir başarı tesadüf değildir” diyerek başlattığı saha çalışmalarının meyvesini almaya başladı. Sultangazi’de en çok çalışan teşkilat olma özelliğini elinde bulunduran Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Yasin Kul önderliğinde başarıdan başarıya koşuyor.


Koltuk için değil, halkın sevdası ve refahı için saha çalışmaları yapıyoruz. “ Refah güneşinin doğuşunu müjdeleyen halkımızı selamlıyorum” sloganını dilinden düşürmeyen Başkan Yasin Kul, Sultangazi halkının kendisine gösterdiği büyük teveccüh ten aldığı ilhamla teşkilatına moral ve motivasyon veriyor.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat