Yasin Kul, Başarıdan Başarıya Koşuyor

Okunma: 12260
Sultangazi 16 Kasım 2023 11:47
Videoyu Aç Yasin Kul, Başarıdan Başarıya Koşuyor
A
a

Siyasetçi kimliğiyle başarıdan başarıya koşan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, yaklaşan yerel yönetim seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi.

Genel seçimlerde Yeniden Refah Parti’sinin almış olduğu oy ortalamasını ikiye katlayan Sultangazi bir ilke daha imza atmış oldu. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve yol arkadaşlarının bu başarısı Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan tarafından takdirle karşılanmıştı.


 
Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde güçlü bir aday ile yola çıkan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı ipi göğüslemeyi hedefliyor. Yasin Kul Başkanlığında gerçekleştirilen çalışmalar sonucu halkın büyük teveccühünü arkasına alan Yeniden Refah Partisi Sultangazi’de önemli bir ivme kazandı.
 
Her gün yeni üye katılımlarıyla güçlenen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, gücüne güç katmaya devam ediyor. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere birçok kuruluş desteğini Yeniden Refah Partisine sunmaya hazırlanıyor.
 
Başarının mimarı Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sultangazi’de ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Yol arkadaşlarına da moral ve motivasyon pompalayan Kul, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat